Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Suojavaatetuksen ajankohtaispäivät

Työterveyslaitos
Yhteenveto
2 päivää
24.11.2021 09.00
suomi
   
Lähiopetus
Hyvinkää
Koulutus

Suojavaatetuksen ajankohtaispäivät

Tilaisuus on Työterveyslaitoksen järjestämä 40. (työ- ja) suojavaatetuksen ajankohtaispäivä ja yksi alan tärkein verkostoitumistilaisuus. Tilaisuus on tärkeä suomalaisille suojavaatteita valmistaville yrityksille, jotka valmistavat EU-vaatimuksenmukaisia suojavaatteita, -käsineitä ja jalkineita. Päivien aikana kuullaan alan tärkeät ajankohtaiset asiat ja markkinavalvonnan kuulumiset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suojavaatetuksen ajankohtaispäivät, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Valtioneuvoston asetus henkilönsuojainten valinnasta 427/2021, EU:n markkinavalvonta-asetus ja markkinavalvonnan kohteet, sekä standardien muutokset ovat päivien ajankohtaisia asioita. Päivien pääasiallisena sisältö käsittelee suojavaatteita, -käsineitä, työ- ja turvajalkineita, mutta päivien aikana käsitellään myös muita ajankohtaisia asioita aiheen ympärillä.

Kohderyhmä

EU-vaatimuksenmukaisten suojavaatteiden, -käsineiden ja jalkineiden valmistajat, maahantuojat, myyjät, työpaikkojen hankinnasta vastaavat ja työsuojeluhenkilöstö, koulutetut Suojainasiantuntijat.

Koulutuspaikka

Hotel Sveitsi
Härkävehmaankatu 4
05900
Hyvinkää ja verkon välityksellä

Kustannukset

700,00 EUR + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutus, sähköinen koulutusmateriaali sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suojavaatetuksen ajankohtaispäivät? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002-kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus ilman coronapelkoa. Suorita kurssisi tienesteistäsi tinkimättä. Kustannustehokas, nopea ja pätevä. Tuhansien erinomaiseksi toteama.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Suojavaatetuksen ajankohtaispäivät täytä seuraavat tiedot: