Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koronavirus vaikuttaa monen koulutussuunnitelmiin. Katso etäkoulutukset täältä ja osallistu kyselyymme: COVID-19 ja täydennyskoulutus

Terveystarkastukset erityistä sairastumisen vaaraa aiheuttavassa työssä - uudet ohjeet -monimuotokoulutus

Työterveyslaitos
Yhteenveto
1 päivä
21.4.2020 08:30
suomi
   
Verkossa/etänä
Etä- ja verkkokoulutus

Terveystarkastukset erityistä sairastumisen vaaraa aiheuttavassa työssä - uudet ohjeet -monimuotokoulutus

Kelan tilastojen mukaan joka seitsemäs työterveyshuollon terveystarkastus tehdään erityisen sairastumisen vaaran perusteella. Lainsäädäntö velvoittaa tekemään nämä terveystarkastukset. Erityisen sairastumisen vaaran perusteella tehtävien terveystarkastusten ohjeet on päivitetty vastaamaan tämän päivän työelämän tarpeita.

Kirja Altistelähtöisestä työterveysseurannasta on julkaistu toukokuun alussa 2019. Sininen kirja on alan parhaiden asiantuntijoiden näkemys siitä, millä terveydenseurannan tavoilla ja sisällöillä lainsäädännön mukaiset terveystarkastusten tavoitteet saavutetaan tarkoituksenmukaisesti ja kustannustehokkaasti, samalla näyttöön perustuen. Kirjassa kuvataan altisteet ja niiden terveyshaitat ja opastetaan arvioimaan, missä tilanteissa terveystarkastuksia tulisi tehdä. Tässä koulutuksessa esitellään altistelähtöisen työterveysseurannan uudistuneita ohjeita - miten terveystarkastuksia tulisi tehdä, milloin ja kenelle niitä tulisi tehdä? Koulutuksen luennoitsijoina ovat Altistelähtöinen työterveysseuranta-kirjan kirjoittajat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveystarkastukset erityistä sairastumisen vaaraa aiheuttavassa työssä - uudet ohjeet -monimuotokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työterveyshuollon ammattihenkilöt ja asiantuntijat sekä muu työterveyshenkilöstö.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%
Hinta sis. opetuksen ja sähköisen materiaalin

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveystarkastukset erityistä sairastumisen vaaraa aiheuttavassa työssä - uudet ohjeet -monimuotokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Terveystarkastukset erityistä sairastumisen vaaraa aiheuttavassa työssä - uudet ohjeet -monimuotokoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Aikaa työlle. Aikaa elämälle.

Laadukkaat ensiapukurssit ovat saatavilla nyt yhdistelmäkursseina. Opiskele osa verkossa ja osa lähiopetuksena, kun sinulle sopii.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: