Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojakäsineet verkkokoulutusmoduuli

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.4.2020 08:00
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojakäsineet verkkokoulutusmoduuli

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutusohjelman valinnainen suojakäsineet-moduuli antaa ajankohtaista tietoa standardien mukaisista suojakäsineistä. Verkkomoduuli on valinnainen suojainmoduuli.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojakäsineet verkkokoulutusmoduuli, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen pääteemat ovat suojakäsineiden valinnat perusteet ja suojainlainsäädäntö, vaarojen tunnistaminen ja riskinarviointi, suojakäsineet, merkinnät ja käyttöohjeet. Moduuli antaa tietoa työssä käytettävien suojakäsineiden yleisistä vaatimuksista.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat henkilöt, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet. Henkilönsuojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat sisäänostajat.

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojakäsineet verkkokoulutusmoduuli? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojakäsineet verkkokoulutusmoduuli täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti ja monet muut koulutukset.