Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojavaatetus verkkokoulutusmoduuli

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
2.3.2020 10:00
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojavaatetus verkkokoulutusmoduuli

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutusohjelman valinnainen hengityksensuojaimet-moduuli antaa ajankohtaista tietoa standardien mukaisista hengityksensuojaimista. Verkkomoduuli on valinnainen suojainmoduuli.

Työnantaja on velvoitettu työsuojelulainsäädännön nojalla antamaan opastusta ja valvomaan henkilönsuojainten käyttöä. Työterveyshuoltolaki edellyttää myös työterveyshuollon asiantuntijoilta henkilönsuojainten perustietojen hallintaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojavaatetus verkkokoulutusmoduuli, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen pääteemat ovat suojavaatteiden valinnan perusteet ja lainsäädäntö, suojavaatemateriaalit, CE-merkintä, suojainryhmät ja standardit, merkintä ja käyttöohje, sekä valinta, käyttö ja huolto.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat henkilöt, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet. Henkilönsuojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat sisäänostajat.

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%
Verkkokoulutus, sisältää oppimistehtäviä, lopputentin, tutorin tuen, Suojainasiantuntijan kortin ja aidon postitse lähetettävän todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojavaatetus verkkokoulutusmoduuli? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Suojavaatetus verkkokoulutusmoduuli täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti ja monet muut koulutukset.