Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Henkilönsuojainten perusteet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.9.2020 08.30
suomi
   
Tilauksesta
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Henkilönsuojainten perusteet

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutusohjelma sisältää Henkilönsuojainten perusteet perusmoduulin ja seitsemän (7) valinnaista henkilönsuojainmoduulia.

Valinnaisia suojainmoduuleja ovat hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojakäsineet, suojavaatteet, työ- ja turvajalkineet ja päänsuojaimet.

Suojainten oikean valinnan ja tehokkaan käytön avulla on mahdollista vähentää työntekijöiden altistumista työn haitta- ja vaaratekijöille. Suojainten oikeanlaisen valinnan ja tehokkaan käytön avulla on mahdollista torjua työperäistä altistumista ja vähentää työtapaturmien syntyä, teknisten toimenpiteiden ja työjärjestelyjen jälkeen.

Työnantaja on velvoitettu työsuojelulainsäädännön nojalla antamaan käytön opastusta ja valvomaan henkilönsuojainten käyttöä. Työterveyshuoltolaki edellyttää myös työterveyshuollon asiantuntijoilta henkilönsuojainten perustietojen hallintaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Henkilönsuojainten perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Henkilönsuojainten perusteet moduulissa käsitellään työsuojelun perusteita ja riskinarviointia, henkilönsuojainten oikean ja tehokkaan valinnan ja käytön näkökulmasta.

Kohderyhmä

Suojainten valinnasta, hankinnasta ja käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta työpaikalla vastaavat henkilöt. Työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekevät henkilöt.
Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilönsuojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat sisäänostajat.

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Henkilönsuojainten perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Henkilönsuojainten perusteet täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: