Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Henkilönsuojainten perusteet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.9.2021 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Henkilönsuojainten perusteet

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutusohjelma on syvällinen suojainkoulutus, joka antaa perusteelliset valmiudet suojainten hankintaan. Suojainasiantuntijan pätevyyden saat suorittamalla Henkilönsuojainten perusteet ja vähintään yhden valinnaisen moduulin.

Koulutusohjelma sisältää henkilönsuojainten perusteet -moduulin ja seitsemän (7) valinnaista henkilönsuojainmoduulia. Valinnaisia suojainmoduuleja ovat tämän perusmoduulin lisäksi hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojakäsineet, suojavaatteet, työ- ja turvajalkineet ja päänsuojaimet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Henkilönsuojainten perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Henkilönsuojainten perusteet -moduuli antaa perustietoa työn haitta- ja vaaratekijöiltä suojautumisesta ja jäljelle jäävien riskien hallinnasta suojainten käytön avulla. Työpaikan riskinarviointiin ja työpaikkaselvitykseen osallistuvat saavat tietämystä suojainten oikeasta valinnasta ja käytöstä työpaikalle.

Kohderyhmä

Suojainten valinnasta, hankinnasta, käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta vastaavat henkilöt. Työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekevät. Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, suojainten valmistajat, maahantuojat, myyjät ja hankinnoista vastaavat

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Henkilönsuojainten perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Henkilönsuojainten perusteet täytä seuraavat tiedot: