Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kasvojen- ja silmiensuojaimet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.10.2020 08.30
suomi
   
Tilauksesta
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kasvojen- ja silmiensuojaimet

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutusohjelman valinnainen Kasvojen- ja silmiensuojaimet-moduuli antaa syventävää tietoa kasvojen- ja silmiensuojainten valinnasta ja käytöstä. Osallistuja saa tietoa silmätapaturmien torjuntakeinona käytettävien kasvojen- ja silmiensuojainten käyttötarpeesta työn haitta- ja vaaratekijöiltä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kasvojen- ja silmiensuojaimet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Kasvojen- ja silmiensuojaimet-moduuli sisältää tietoa suojaintyypeistä, standardeista, merkinnöistä, käyttöohjeiden sisällöstä ja suojainten valinnasta erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat henkilöt, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet. Henkilönsuojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat sisäänostajat.

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, työhygieenikot, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat henkilöt kuten esimiehet. Henkilönsuojainten valmistajat, myyjät ja sisäänostajat.

Kustannukset

340,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kasvojen- ja silmiensuojaimet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kasvojen- ja silmiensuojaimet täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: