Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kortin päivitys

Työterveyslaitos
Yhteenveto
1.9.2020 08.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kortin päivitys

Kortin päivitys -moduuli kertaa pääkohdat lainsäädännöstä ja standardeista ja niissä tapahtuneista muutoksista ja miten muutokset vaikuttavat suojainten valintaan ja käyttöön sekä tuotteille asetettuihin vaatimuksiin.

Suojainkohtaiset kortin päivitys -moduulit antavat ajankohtaista tietoa suojaintyypeistä, standardeista, merkinnöistä ja käyttöohjeiden sisällöstä sekä valinnasta, käytöstä ja huollosta.

Suojainkohtaisia moduuleja ovat kasvojen- ja silmiensuojaimet, hengityksensuojaimet, jalkineet, suojakäsineet ja -vaatteet, päänsuojaimet ja putoamissuojaimet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kortin päivitys, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan 100 % verkkokoulutuksena. Verkkoaineisto koostuu oppimisaineistosta ja -tehtävistä sekä lopputentistä. Osallistujat suorittavat pätevyysalueen mukaiset erilliset suojainosuudet.

Pääteemat ovat suojaintyypit, ajankohtaiset standardit, merkinnän ja käyttöohjeen sisältö, suojainten valinta ja käytön tehokkuus. Osallistuja saa ajankohtaista tietoa suojainlainsäädännöstä ja henkilönsuojaimia koskievien standardien muutoksista.

Päivitettäviä moduuleja ovat hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojakäsineet ja -vaatteet, työ- ja turvajalkineet, päänsuojaimet ja putoamissuojaimet.

Verkkokoulutus edellyttää itsenäistä työskentelyä verkossa. Koulutuksen asiantuntija tuutori on tavoitettavissa koulutuksen aikana verkossa.

Kohderyhmä

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutuksen Kortin päivitys–moduuli on tarkoitettu Koulutettu suojainasiantuntija -kortin haltijoille, joiden kortin voimassaoloaika on päättymässä tai päättynyt.

Kustannukset

290,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kortin päivitys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kortin päivitys täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: