Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kortin päivitys

Työterveyslaitos
Yhteenveto
1.9.2021 08.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kortin päivitys

Kortin päivitys -moduuli on tarkoitettu Työterveyslaitoksen Suojainasiantuntijan pätevyyden omaaville. Osallistuja saa ajankohtaista tietoa suojainlainsäädännöstä ja henkilönsuojaimia koskevien standardien muutoksista.

Päivitettävät osiot ovat pätevyyden mukaisesti hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojakäsineet ja -vaatteet, työ- ja turvajalkineet, päänsuojaimet ja putoamissuojaimet. Osallistuja suorittaa pätevyysalueen mukaiset suojainosuudet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kortin päivitys, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan 100 % verkkokoulutuksena. Verkkoaineisto koostuu oppimisaineistosta ja -tehtävistä sekä lopputentistä. Osallistujat suorittavat pätevyysalueen mukaiset erilliset suojainosuudet.

Pääteemat ovat suojaintyypit, ajankohtaiset standardit, merkinnän ja käyttöohjeen sisältö, suojainten valinta ja käytön tehokkuus. Osallistuja saa ajankohtaista tietoa suojainlainsäädännöstä ja henkilönsuojaimia koskievien standardien muutoksista.

Päivitettäviä moduuleja ovat hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojakäsineet ja -vaatteet, työ- ja turvajalkineet, päänsuojaimet ja putoamissuojaimet.

Verkkokoulutus edellyttää itsenäistä työskentelyä verkossa. Koulutuksen asiantuntija tuutori on tavoitettavissa koulutuksen aikana verkossa.

Kohderyhmä

Työterveyslaitoksen Suojainasiantuntijan pätevyyden omaavat henkilöt.

Kustannukset

290,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kortin päivitys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kortin päivitys täytä seuraavat tiedot: