Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Kortin päivitys, Syyskuu

Työterveyslaitos
Yhteenveto
1.9.2022 08.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Kortin päivitys, Syyskuu

Onko TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -korttisi umpeutumassa? Pätevyys tulee päivittää viiden (5) vuoden välein. Tee se nyt suorittamalla Kortin päivitys -moduuli! Moduuli antaa ajankohtaista tietoa suojainlainsäädännöstä ja henkilönsuojaimia koskevien standardien muutoksista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Kortin päivitys, Syyskuu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Kortin päivitys -moduuli koostuu oppimisaineistosta ja -tehtävistä sekä lopputentistä. Osallistujat suorittavat pätevyysalueen mukaiset erilliset suojainosuudet.

Pääteemat ovat suojaintyypit, ajankohtaiset standardit, merkinnän ja käyttöohjeen sisältö, suojainten valinta ja käytön tehokkuus.

Kortin päivitys –moduulin avulla opit:
  • Henkilönsuojainten perusteet ja suojainluokat
  • Henkilönsuojainasetus (EU) 2016/425
  • Työsuojelulainsäädäntö
  • Työpaikan riskinarvio
  • Suojainkohtainen moduuli: Suojaintyypit, vaatimukset, merkinnät ja käyttöohjeet

Saat koulutuksesta ajankohtaista tietoa suojainlainsäädännöstä ja henkilönsuojaimia koskievien standardien muutoksista.

Päivitettäviä moduuleja ovat hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojakäsineet, suojavaatteet, työ- ja turvajalkineet ja päänsuojaimet osallistujan pätevyyden mukaisesti.

Verkkokoulutus edellyttää itsenäistä työskentelyä verkossa. Koulutuksen asiantuntijatuutori on tavoitettavissa koulutuksen aikana verkossa.

Kohderyhmä

Tämä moduuli soveltuu TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -pätevyyden päivittämiseen, eli kohderyhmää ovat kyseisen koulutuksen aiemmin suorittaneet henkilöt, jotka haluavat päivittää korttinsa.

Kustannukset

350,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Kortin päivitys, Syyskuu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Päivitä ensiaputaitosi nyt!

Punaisen Ristin laadukkaat ensiapukurssit saatavilla omiin ja yrityksesi tarpeisiin lähikoulutuksena, verkkokoulutuksena ja yhdistelmäkoulutuksena.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Kortin päivitys, Syyskuu täytä seuraavat tiedot: