Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kuulonsuojaimet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.10.2020 08.30
suomi
   
Tilauksesta
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kuulonsuojaimet

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA ® -verkkokoulutusohjelman valinnainen moduuli antaa syventävää tietoa kuulonsuojainten valinnasta ja tehokkaasta käytöstä työssä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kuulonsuojaimet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Osallistuja saa tietoa kuulon suojelusta ja työssä käytettävistä kuulonsuojaimista.

Pääteemat ovat melun vaikutukset ja kuulovamman arviointi, meluntorjunta ja riskinarviointi, melun mittaaminen, suojainlainsäädäntö sekä Suojainasiantuntija® -verkkokoulutusohjelman valinnainen moduuli antaa syventävää tietoa kuulonsuojainten valinnasta ja tehokkaasta käytöstä työssä. kuulonsuojainten vaatimukset, valinta että käyttö.

Moduulin syventäviä teemoja ovat vaarojen ja haittojen tunnistaminen, meluntorjuntaohjelman sisältö, melualtistuksen arviointi, kuulonsuojainten vaimennuksen tehokkuus, merkinnät ja käyttöohjeet.

Kohderyhmä

Riskinarviointiin osallistuva työsuojeluhenkilöstö, työpaikkaselvitykseen ja meluntorjuntaohjelmaan osallistuva työterveyshuolto, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta työpaikalla vastaavat henkilöt, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet.

Henkilönsuojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat sisäänostajat.

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kuulonsuojaimet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kuulonsuojaimet täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: