Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Päänsuojaimet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.11.2022 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Päänsuojaimet

Päänsuojaimet-moduuli on yksi seitsemästä TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen valinnaisesta moduulista. Tämä moduuli antaa syventävää tietoa päänsuojainten oikeasta valinnasta ja käytöstä työssä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Päänsuojaimet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Päänsuojaimet-moduulin sisältöjä ovat:
  • Päätapaturmat ja tapaturmien torjunta
  • Teollisuus- ja korkean suojauskyvyn teollisuuskypärät, kolhupäähineet ja palokypärät
  • Suojaintyypit ja niiden vaatimukset,
  • rakenne, materiaalit ja lisävarusteet,
  • merkinnät ja käyttöohjeet,
  • käyttö ja huolto.

Varaa moduulin opiskeluun noin 27 tuntia. Moduuli suoritetaan verkossa yhden kuukauden aikana. Käy moduulin oppimisaineistot, välitehtävät ja tehtävät läpi omassa aikataulussasi. Lopuksi suorita verkkotentti annetun aikataulun mukaisesti.

Kohderyhmä

TTL Suojainasiantuntija® -verkkokoulutus on tarkoitettu suojainten valinnasta, hankinnasta, käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta vastaaville henkilöille sekä työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekeville. Koulutus soveltuu myös suojainten valmistajille, maahantuojille, myyjille ja hankinnoista vastaaville.

Päänsuojaimet-moduuli on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen Henkilönsuojainten valinnan perusteet -moduulin.

Kustannukset

350,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Päänsuojaimet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Paloturvallisuus kuntoon

KIP Service huolehtii yrityksenne sammuttimista sekä henkilökuntanne koulutuksista – ammattitaidolla!  Tutustu mm. tulityökortti-, työturvallisuuskortti- ja alkusammutuskoulutuksiin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Päänsuojaimet täytä seuraavat tiedot: