Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojakäsineet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.3.2022 08.00
suomi
   
Lähiopetus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojakäsineet

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen valinnainen Suojakäsineet-moduuli antaa syventävää tietoa EU-vaatimuksenmukaisten suojakäsineiden valinnasta ja käytöstä työssä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojakäsineet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Osallistuja saa tietoa työn haitta- ja vaaratekijöiltä suojautumisesta ja työpaikan riskinarvioinnin mukaan tehtävästä suojakäsineiden oikeasta valinnasta ja käytöstä työhön. Teemoja ovat hitsaustyö, kemikaalit, kuumuus ja tuli, kylmä, mekaaninen suojaus sekä sähkö- ja jännitetyöt.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat henkilöt, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet. Henkilönsuojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat sisäänostajat.

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojakäsineet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojakäsineet täytä seuraavat tiedot: