🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojakäsineet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
3.4.2023 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojakäsineet

Suojakäsineet - moduuli on yksi TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen seitsemästä valinnaisesta moduulista ja antaa sinulle syventävää tietoa EU:n vaatimusten mukaisten suojakäsineiden valinnasta ja käytöstä työssä. Saat moduulista tietoa työn haitta- ja vaaratekijöiltä suojautumisesta ja työpaikan riskinarvioinnin mukaan tehtävästä suojakäsineiden oikeasta valinnasta ja käytöstä työhön. Teemoja ovat hitsaustyö, kemikaalit, kuumuus ja tuli, kylmä, mekaaninen suojaus sekä sähkö- ja jännitetyöt.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojakäsineet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Suojakäsineet -moduulin avulla opit:

- Suojakäsineiden valinnan perusteet ja lainsäädäntö
- Työn haitta- ja vaaratekijöiden tunnistaminen
- Työpaikan riskinarviointi ja sattuneet käsitapaturmat
- Käsinemallit ja –materiaalit
- CE-merkintä ja EU-vaatimuksenmukaisuus
- Suojakäsineitä koskevat vaatimukset, suojaustasot
- Merkinnät ja käyttöohjeet
- Valinta, käyttö ja huolto

Varaa moduulin opiskeluun noin 27 tuntia. Moduuli suoritetaan verkossa yhden kuukauden aikana. Käy moduulin oppimisaineistot, välitehtävät ja tehtävät läpi omassa aikataulussasi. Lopuksi suorita verkkotentti annetun aikataulun mukaisesti.

Kohderyhmä

TTL Suojainasiantuntija® -verkkokoulutus on tarkoitettu suojainten valinnasta, hankinnasta, käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta vastaaville henkilöille sekä työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekeville. Koulutus soveltuu myös suojainten valmistajille, maahantuojille, myyjille ja hankinnoista vastaaville.

Suojakäsineet -moduuli on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen Henkilönsuojainten valinnan perusteet -moduulin.

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojakäsineet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojakäsineet täytä seuraavat tiedot: