TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojavaatetus

Työterveyslaitos, Verkossa
Kesto
4 vkoa
Seuraava toteutus
1 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
4 vkoa
Seuraava toteutus
1 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojavaatetus

Suojavaatetus –moduuli on yksi seitsemästä TTL Suojainasiantuntija® -verkkokoulutuksen valinnaisesta moduulista ja antaa sinulle ajankohtaista tietoa tarkoituksenmukaisesta suojavaatevalinnasta. Koulutuksen käynyt saa perustietoa suojavaatteiden valinnassa huomioitavista työn haitta- ja vaaratekijöistä. Tavoitteena on EU-vaatimuksenmukaisten suojavaatteiden hallinta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojavaatetus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Suojavaatetus –moduulin avulla opit:
- Suojavaatetuksen valinnan perusteet ja lainsäädäntö
- Työn haitta- vaaratekijöiden tunnistaminen,
- Suojavaatemateriaalit
- Standardien vaatimukset ja suojainluokat
- Merkinnät ja käyttöohjeet
- Valinta, käyttö ja huolto

Varaa moduulin opiskeluun noin 27 tuntia. Moduuli suoritetaan verkossa yhden kuukauden aikana. Käy moduulin oppimisaineistot, välitehtävät ja tehtävät läpi omassa aikataulussasi. Lopuksi suorita verkkotentti annetun aikataulun mukaisesti.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

1 maaliskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

TTL Suojainasiantuntija® -verkkokoulutus on tarkoitettu suojainten valinnasta, hankinnasta, käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta vastaaville henkilöille sekä työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekeville. Koulutus soveltuu myös suojainten valmistajille, maahantuojille, myyjille ja hankinnoista vastaaville.

Suojavaatetus -moduuli on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen Henkilönsuojainten valinnan perusteet -moduulin.

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%
Verkkokoulutus, sisältää oppimistehtäviä, lopputentin, tutorin tuen, Suojainasiantuntijan kortin ja aidon postitse lähetettävän todistuksen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Suojavaatetus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu