Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.11.2021 08.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutusohjelman valinnainen Työ- ja turvajalkineet-moduuli antaa syventävää tietoa suojainten oikeasta valinnasta ja käytöstä työssä.

SUOJAINASIANTUNTIJA -pätevyyden saamiseksi on suoritettava Henkilönsuojainten perusteet-moduuli sekä ainakin tämä yksi valinnainen suojainmoduuli. Valinnaisia moduuleja on yhteensä seitsemän (7).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Työ- ja turvajalkineet-moduuli antaa syvälliset tiedot turva-, suoja- ja työjalkineiden valinnasta ja niiden vaatimuksista. Osallistuja saa tietoa työtapaturmien torjunnasta ja liikkumisturvallisuudesta. Esimerkkinä ovat staattisen sähkön hallinta perustiedot.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet. Henkilönsuojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat.

Kustannukset

340,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet täytä seuraavat tiedot: