TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 vkoa
1.11.2023 08.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet

Työ- ja turvajalkineet -moduuli on yksi seitsemästä TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen valinnaisesta moduulista ja antaa sinulle syventävää tietoa suojainten oikeasta valinnasta ja käytöstä työssä. Saat tietoa liikkumisturvallisuuden perusteista sekä turva-, suoja- ja työjalkineiden oikeanlaisesta valinnasta yhtenä työtapaturmien torjuntakeinona.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Työ- ja turvajalkineet-moduulin koostuu näistä osioista:
  • Jalkojen hyvinvointi
  • Työtapaturmien torjunta ja liikkumisturvallisuus
  • Turva-, suoja- ja työjalkineiden perus- ja lisävaatimukset
  • Erityiskäyttöön tarkoitetut jalkineet ja staattisen sähkön hallinta
  • Merkinnät ja käyttöohjeet
  • Valinta ja huolto

Varaa moduulin opiskeluun noin 27 tuntia. Moduuli suoritetaan verkossa yhden kuukauden aikana. Käy moduulin oppimisaineistot, välitehtävät ja tehtävät läpi omassa aikataulussasi. Lopuksi suorita verkkotentti annetun aikataulun mukaisesti.

Kohderyhmä

TTL Suojainasiantuntija® -verkkokoulutus on tarkoitettu suojainten valinnasta, hankinnasta, käytön opetuksesta ja ohjeistuksesta vastaaville henkilöille sekä työpaikkaselvityksiä ja riskinarviointia tekeville. Koulutus soveltuu myös suojainten valmistajille, maahantuojille, myyjille ja hankinnoista vastaaville.

Työ- ja turvajalkineet -moduuli on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen Henkilönsuojainten valinnan perusteet -moduulin.

Kustannukset

350,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Työ- ja turvajalkineet täytä seuraavat tiedot: