Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus

Työterveyslaitos
Yhteenveto
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus

Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus perehdyttää tekoälyyn ja digitalisaatioon. Miten ne muuttavat työelämää? Entä millaisia mahdollisuuksia ne meille tarjoavat?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennus sisältää kaksi osiota:

1.Tekoäly ilmiönä antaa perustietoa tekoälystä ja digitalisaatiosta.
2.Työ ja tekoäly keskittyy tekoälyn ja digitalisaation rooliin työelämän muutoksessa: Miten työ ja työelämä muuttuvat? Mitä osaamista tulevaisuuden työelämässä tarvitaan? Millaisia muutoksia tekoäly ja digitalisaatio tuovat?

Työ, tekoäly ja ihminen -valmennuksen sisällöt ovat pedagogisesti monipuoliset. Valmennus tarjoaa mahdollisuuden opiskella sisältöä itselle sopivalla ajalla kustannustehokkaasti

Kukin moduuli koostuu videoista, harjoituksista ja testeistä. Valmennuksen arvioitu suoritusaika 6-8h.

Kohderyhmä

Verkkovalmennus soveltuu kaikille tekoälystä kiinnostuneille, jotka haluavat olla teknologian ja työelämän muutoksessa mukana. Se soveltuu erityisesti organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyä toiminnassaan ja vahvistaa henkilöstönsä osaamista digitalisaatiossa ja työn muutoksessa.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%
Jos suunnittelet valmennusta ryhmälle, pyydä meiltä tarjous.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!