Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen)

Työterveyslaitos
Yhteenveto
Noin 6 -8 tuntia
suomi
   
Verkossa
Koulutus

Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen)

Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus perehdyttää tekoälyyn ja digitalisaatioon. Miten ne muuttavat työtä ja työelämää? Entä millaisia mahdollisuuksia ne meille tarjoavat?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennus sisältää kaksi osiota:
1. Tekoäly ilmiönä antaa perustietoa tekoälystä ja digitalisaatiosta.
2. Työ ja tekoäly keskittyy tekoälyn ja digitalisaation rooliin työelämän muutoksessa: Miten työ ja työelämä muuttuvat? Mitä osaamista tulevaisuuden työelämässä tarvitaan? Millaisia muutoksia tekoäly ja digitalisaatio tuovat? Mitä kannattaa ottaa huomioon liiketoiminnan kannalta?

Työ, tekoäly ja ihminen -valmennuksen sisällöt ovat pedagogisesti monipuoliset. Valmennus tarjoaa mahdollisuuden opiskella sisältöä itselle sopivalla ajalla kustannustehokkaasti.

Kukin moduuli koostuu videoista, harjoituksista ja testeistä. Valmennuksen arvioitu suoritusaika 6-8h.

Kohderyhmä

Verkkovalmennus soveltuu kaikille tekoälystä kiinnostuneille, jotka haluavat olla teknologian ja työelämän muutoksessa mukana. Se soveltuu erityisesti organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyä toiminnassaan ja vahvistaa henkilöstönsä osaamista digitalisaatiossa ja työn muutoksessa.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty ihmisten johtajana

Käyttäytymislähtöisiä koulutuksia muutokseen ja liiketoimintaan. Hansen Beckin räätälöidyt valmennukset tarjoavat uusia välineitä johtamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen) täytä seuraavat tiedot: