Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus

Työterveyslaitos
Yhteenveto
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Koulutuksen sisältö

Valmennus sisältää seitsemän osiota. Niissä lähestytään työn imua ja työn tuunaamista eri näkökulmista ja erilaisia työn tuunaamisen tapoja kokeillen.
1. Aloitus
2. Tuunaajaksi
3. Voimavarat
4. Kuormitus
5. Mahdollisuudet
6. Esimies
7. Näin tuunaan

Kukin osio koostuu oppimateriaalista, henkilökohtaisesta arkeen sovellettavasta yksilötehtävästä ja valmennusryhmän yhteisestä ajatusten jakamisesta. Opittuja asioita sovelletaan omaan työhön ja henkilökohtaisiin tavoitteisiin.

Yhden osion opiskelu kestää noin tunnin. Voit edetä sinulle sopivimpaan opiskelutahtiin itsenäisesti. Kaikki osiot avataan 2.9. ja verkkovalmennus on käytettävissäsi 31.12.2019 saakka. Voit ilmoittautua mukaan valmennukseen 31.10. saakka!

Valmennus käynnistyy aloituswebinaarilla 2.9.2019 klo 12.00-13.00. Valmennuksen yhteenvetowebinaari pidetään 18.12.2019 klo 12.00-13.00.
Voit katsoa webinaarien tallenteet oppimisympäristöstä myös jälkikäteen.

Oppimistasi tukee verkkovalmentaja, joka seuraa tuunaamiskokeilujesi edistymistä ja sparraa eteenpäin.

Kohderyhmä

Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omaa työtään ja löytää uutta työn imua sekä innostusta.

Kustannukset

179,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot: