Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen)

Työterveyslaitos
Yhteenveto
n. 6-7 tuntia
suomi
   
Verkossa
Koulutus

Koulutuksen sisältö

Valmennus sisältää seitsemän osiota. Niissä lähestytään työn imua ja työn tuunaamista eri näkökulmista ja erilaisia työn tuunaamisen tapoja kokeillen.
1. Aloitus
2. Tuunaajaksi
3. Voimavarat
4. Kuormitus
5. Mahdollisuudet
6. Esihenkilö
7. Näin tuunaan

Kukin osio koostuu johdatuksesta teemaan, tuunaamistehtävistä sekä päiväkirjatehtävistä. Opittuja asioita sovelletaan omaan työhön ja henkilökohtaisiin tavoitteisiin.

Yhden osion opiskelu kestää noin tunnin.

Kohderyhmä

Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omaa työtään ja löytää uutta työn imua sekä innostusta.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty ihmisten johtajana

Käyttäytymislähtöisiä koulutuksia muutokseen ja liiketoimintaan. Hansen Beckin räätälöidyt valmennukset tarjoavat uusia välineitä johtamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen) täytä seuraavat tiedot: