Työpaikan sisäilmaosaajaksi -verkkovalmennus

Työterveyslaitos
Yhteenveto
Noin 6 tuntia
Koulutukseen on jatkuva haku.
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Työpaikan sisäilmaosaajaksi -verkkovalmennus

Verkkovalmennuksen opiskeltuasi sinulla on keinoja toimia ratkaisuhakuisesti työpaikan erilaisissa sisäilmatilanteissa. Tarkastelet sisäilma-asioita laajasti ja tutustut niihin työnantajan, kiinteistön omistajan, rakennuksen tutkijan, työterveyslääkärin ja muiden toimijoiden näkökulmista. Perehdyt sisäilmatilanteiden toimintamalliin, sisäilmaan liitettyyn oireiluun ja viestintään. Valmennus on tutkittuun tietoon pohjaava tietopaketti työpaikan sisäilmatilanteiden ratkaisemiseen alan parhailta asiantuntijoilta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työpaikan sisäilmaosaajaksi -verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennuksessa on viisi teemaosiota:

  1. Yhteistyö sisäilma-asioissa
  2. Rakennuksen olosuhteiden selvittäminen
  3. Terveydellisen merkityksen arviointi sisäilmatilanteissa
  4. Sisäilmaan liitetty oireilu
  5. Sisäilmaviestintä ja työyhteisö


Verkkovalmennuksen sisältö pohjautuu Työterveyslaitoksen sisäilma-aihepiirin ohjeisiin ja oppaisiin. Valmennuksessa niiden keskeiset näkökulmat on koottu helposti omaksuttavaan muotoon lukuaineistoiksi, asiantuntijoiden videoiksi, oppimista tukeviksi tehtäviksi ja konkreettisiksi työkaluiksi arjen työhön. Opittua sovelletaan omaan työhön ja työpaikkaan.

Valmennusmateriaalin on laatinut moniammatillinen asiantuntijaryhmä, johon kuuluu rakennusterveyden asiantuntijoita, lääkäreitä ja työyhteisöasiantuntijoita.

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille työpaikkojen sisäilma-asioiden kanssa tekemisissä oleville toimijoille, erityisesti sisäilmaryhmien jäsenille.

Valmennuksesta hyötyvät esimerkiksi esihenkilöt ja johto, työsuojelun ja työterveyshuollon henkilöt, kiinteistön omistajat ja rakennuttajat sekä sisäilmastoselvityksiä tekevät asiantuntijat.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työpaikan sisäilmaosaajaksi -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työpaikan sisäilmaosaajaksi -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot: