Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Työsuojelupäällikön perustieto, etäkoulutus

Työterveyslaitos
Yhteenveto
3 päivää
7.12.2022 08.30
suomi
   
Lähiopetus
Verkossa
Koulutus

Työsuojelupäällikön perustieto, etäkoulutus

Oletko uusi työsuojeluroolissasi tai jo kokeneempi työsuojelutehtävässäsi, mutta haluaisit saada perustiedot ja valmiudet työsuojelupäällikön tehtävien hoitamiseen työpaikalla? Työsuojelun perustieto -koulutus antaa perusvalmiudet toimia työnantajaa edustavana työsuojelun asiantuntijana ja hyvät valmiudet työsuojelun vaikuttavuuden kehittämiseen työpaikalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työsuojelupäällikön perustieto, etäkoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään työsuojelun yhteistoimintaa työpaikalla sekä työsuojeluun liittyviä tehtäviä ja vastuita. Työn erilaisia haitta-, vaara- ja kuormitustekijöitä ja niiden arviointia tarkastellaan toimivien työsuojelukäytäntöjen näkökulmasta. Koulutuksessa kuullaan myös työsuojeluviranomaistoiminnasta ja työterveysyhteistyöstä sekä työpaikkaesimerkki.

Opetusmenetelminä ovat luennot ja ryhmäkeskustelut. Koulutuksen toteuttavat Työterveyslaitoksen eri aihealueiden asiantuntijat.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu työsuojelupäällikön tehtävään nimetyille ja muille työnantajan edustajille. Koulutus toteutetaan samanaikaisesti Työsuojeluvaltuutetun perustieto -koulutuksen kanssa.

Koulutuspaikka

EtäkoulutusKustannukset

990,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu sisältää opetuksen ja sähköisen koulutusmateriaalin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuojelupäällikön perustieto, etäkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työsuojelupäällikön perustieto, etäkoulutus täytä seuraavat tiedot: