Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Työterveyshuollon ajankohtaispäivä - Uudet toimintatavat muuttuneessa tilanteessa

Työterveyslaitos
Yhteenveto
1 päivä
8.12.2020 08.30
suomi
   
Tilauksesta
Helsinki
Koulutus

Työterveyshuollon ajankohtaispäivä - Uudet toimintatavat muuttuneessa tilanteessa

Työterveyshuollon ajankohtaispäivässä kuulet ja pääset keskustelemaan, miten työterveyshuolto vastaa ajankohtaisiin haasteisiin yhteistyössä työpaikkojen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon kanssa. Haastamme sinut pohtimaan, mitkä digi– ja johtamistaidot korostuvat työterveyshuollossa postkoroniaalisessa ajassa.

Voit osallistua tapahtumaan paikan päällä tai verkon välityksellä.

Osallistu myös keskusteluun sosiaalisessa mediassa hashtagilla #tthnyt

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työterveyshuollon ajankohtaispäivä - Uudet toimintatavat muuttuneessa tilanteessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Päivän juontaa sosiaali- ja terveyskysymyksiin perehtynyt Ylen erikoistoimittaja Tiina Merikanto. Avauspuheenvuorossa kuulet sosiaali- ja terveysministeriön näkemyksen siitä, mitä työterveyshuollon tulevaisuudelta odotetaan. Päivän aikana kuulet myös monia muita asiantuntijoiden luentoja. Päivän päättävässä paneelikeskustelussa asiantuntijat pohtivat yhdessä osallistujien kanssa, kuinka mielenterveys kuormittuu tai vahvistuu koronaepidemian aikana, miten tämä näkyy työterveyshuollossa ja kuinka yhteistyö toimii. Keskustelussa katsotaan tulevaisuuteen.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja puhujiin tapahtuman verkkosivulla www.ttl.fi/tthnyt

Kohderyhmä

Tapahtuma on suunnattu työterveyshuollon ammattihenkilöille ja asiantuntijoille, työhyvinvointi- ja työkykypäälliköille ja HR-ammattilaisille.

Koulutuspaikka

Allergiatalon Kongressikeskus
Paciuksenkatu
00270
Helsinki tai etänä verkon välityksellä

Kustannukset

400,00 EUR + alv 24%

Early bird -hinnat 20.10.2020 asti:

Osallistuminen paikan päällä: 350 € + alv 24%
Osallistuminen verkon välityksellä: 300 € + alv 24%

Hinnat 21.10.2020 alkaen:

Osallistuminen paikan päällä: 400 € + alv 24%
Osallistuminen verkon välityksellä: 350 € + alv 24%

HUOM. Muutokset koronatilanteessa voivat aiheuttaa tapahtuman siirtymisen kokonaan verkon välityksellä toteutettavaksi, tai aiheuttaa muita erityisjärjestelyjä, jotka vaikuttavat osallistumiseen. Viestimme tästä erikseen tarpeen mukaan.

HUOM. Kun ilmoittaudut seminaariin, saat automaattisen vahvistusviestin varatusta paikasta. Viestissä näkyy aina seminaarin perushinta. Huomioimme kuitenkin laskutusvaiheessa early bird hinnan, sekä sen osallistutko tapahtumaan paikan päällä vai verkon välityksellä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työterveyshuollon ajankohtaispäivä - Uudet toimintatavat muuttuneessa tilanteessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työterveyshuollon ajankohtaispäivä - Uudet toimintatavat muuttuneessa tilanteessa täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykoterapeuttikoulutukset Oulun Yliopistosta

Oulun yliopistosta löydät: Perhe- ja paripsykoterapeutti, traumapsykoterapeutti- ja psykodynaaminen psykoterapeutti -koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: