Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työterveyshuollon pätevöittävä koulutus asiantuntijoille

Työterveyslaitos
Yhteenveto
3 lähiopetuspäivää
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Koulutuksen sisältö

Koulutus on työterveyshuoltolain mukaista työterveyshuollon koulutusta, jota edellytetään kaikilta työterveyshuollon asiantuntijatehtävissä toimivilta. Koulutuksessa perehdytään työterveyshuollon toimintaan ja asiantuntijoiden tehtäviin. Koulutus koostuu kahdesta lähiopetusjaksosta sekä aiheeseen liittyvästä oppimistehtävästä ja itsenäisestä opiskelusta.
Ensimmäinen lähijakso on 24.-25.9.2019 ja toinen jakso on 29.11.2019.

Kohderyhmä

Työterveyshuollon kanssa yhteistyössä toimivat puhe- ja ravitsemusterapeutit, työhygieenikot, ergonomit, teknisen alan asiantuntijat kuten LVI- ja rakennusinsinöörit, liikunnan alan asiantuntijat, maatalouden asiantuntijat sekä sosiaalialan asiantuntijat.

Koulutuspaikka

Työterveyslaitos, kokous- ja koulutuskeskus
Topeliuksenkatu 41b
00290
Helsinki

Kustannukset

1100,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksu sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Maatalouden asiantuntijat osallistuvat vain kahteen ensimmäiseen koulutuspäivään, hinta 480€ + alv0%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työterveyshuollon pätevöittävä koulutus asiantuntijoille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työterveyshuollon pätevöittävä koulutus asiantuntijoille täytä seuraavat tiedot: