Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työterveyspäivät 2021 - Virtuaaliseminaari ja -messut

Työterveyslaitos
Yhteenveto
2 päivää
12.10.2021 09.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Työterveyspäivät 2021 - Virtuaaliseminaari ja -messut

Tervetuloa Suomen tärkeimpään ja monipuolisimpaan tapahtumaan työterveyden ja työsuojelun edistämisen ammattilaisille. Keskitymme tänä vuonna mielenterveyteen ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen ehkäisyyn.

Tule kuulemaan tuoreimpia tutkimustuloksia ja käytännön ratkaisuja ajankohtaisiin työelämän haasteisiin. Saat virtuaaliseminaarista ja -messuilta työkalupakkiisi uusia välineitä ja ideoita sekä innostuneen mielen.

Seuraa keskustelua sosiaalisessa mediassa!

Sukella syvemmälle Työterveyspäivän teemoihin ja puhujiin sosiaalisessa mediassa jo ennen tapahtumaa! Seuraa, jaa ja osallistu keskusteluun aihetunnisteella #ttpaivat

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työterveyspäivät 2021 - Virtuaaliseminaari ja -messut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työterveyspäivät on suunnattu erityisesti työterveyshuollon ja terveydenhuollon ammattilaisille, työpaikkojen työsuojelu- ja HR-asiantuntijoille sekä esihenkilöille ja johtajlle, yrittäjille, tutkijoille, koluttajille ja muille alan asiantuntijoille sekä palveluntarjoajille.

Kustannukset

480,00 EUR + alv 24%


RYHMÄALENNUS: Saatte 10 %:n alennuksen, kun työpaikaltanne osallistuu vähintään 3 henkilöä perushinnalla, ja osallistujat ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella yhdellä kertaa ryhmäilmoittautumisena samoilla laskutustiedoilla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työterveyspäivät 2021 - Virtuaaliseminaari ja -messut? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002-kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus ilman coronapelkoa. Suorita kurssisi tienesteistäsi tinkimättä. Kustannustehokas, nopea ja pätevä. Tuhansien erinomaiseksi toteama.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työterveyspäivät 2021 - Virtuaaliseminaari ja -messut täytä seuraavat tiedot: