Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Esihenkilön perehdyttäminen: Psykososiaalinen kuormitus työssä

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
1 päivä
215 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
215 EUR
2.11.2021

Verkossa
215 EUR
1.12.2021
Kuvassa kaksi naista pitkän pöydän päässä läppärin äärellä. Pöydällä kahvikuppi ja lehtiö.

Esihenkilön perehdyttäminen: Psykososiaalinen kuormitus työssä

Koulutus syventää Esimies ja psykososiaalinen kuormitus -tietolehtisessä kuvattua tietosisältöä ja antaa yhdessä työpaikan omien toimintamallien kanssa valmiuksia toimia psykososiaalisen kuormituksen hallinnan eri tilanteissa.

Koulutus soveltuu jatkoksi Työturvallisuuden perusteita esihenkilöille (esimiehille) -verkkoluentosarjaan, mutta em. luentosarjaan osallistuminen ei ole edellytys osallistumiselle.

Vapaaehtoinen loppukeskustelu

Osallistujat voivat halutessaan osallistua loppukeskusteluun, jonka aikana heillä on mahdollisuus esittää koulutuksen aihetta koskevia kysymyksiä kouluttajalle. Loppukeskustelu toteutetaan Microsoft Teams -sovelluksella. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen nettiyhteydellä, kuulokkeet ja mikrofonin. 

Koulutuksen suorittaneilla on mahdollisuus hakea koulutukseen liittyvä digitaalinen osaamismerkki.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Esihenkilön perehdyttäminen: Psykososiaalinen kuormitus työssä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tehtävässään aloittelevat esihenkilöt. Myös työsuojelun yhteistoimintahenkilöstö ja henkilöstöhallinnon ammattilaiset ovat tervetulleita mukaan.

Aikataulu

Omaan tahtiin suoritettava verkko-opiskelu (yht. 4 tuntia) Priima -verkkoympäristössä sekä omaehtoinen osallistuminen loppukeskusteluun (1 tunti).

Kouluttaja

Kouluttaja Seija Moilanen

Kustannukset

215,00 EUR + alv 24%

Koulutuksen hinnoittelu on osallistujakohtainen. Mikäli koulutukseen osallistuu saman päätelaitteen/yhteyden takaa useampi henkilö, tulee osallistujamäärän vastata todellisuutta.

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 15 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko maksu veloitetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista tai jos peruutusta ei ilmoiteta lainkaan. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, ilmoita vaihtumisesta etukäteen koulutusassistentille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esihenkilön perehdyttäminen: Psykososiaalinen kuormitus työssä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Esihenkilön perehdyttäminen: Psykososiaalinen kuormitus työssä täytä seuraavat tiedot: