Kemian- ja lasikeraamisen teollisuuden työsuojelun peruskurssi esihenkilöille ja asiantuntijoille

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
5 pv ( 3 pv + verkko-opiskelua)
540 EUR + alv 24%
9.5.2023
suomi
   
Hybriditoteutus
Tampere
Koulutus

Kemian- ja lasikeraamisen teollisuuden työsuojelun peruskurssi esihenkilöille ja asiantuntijoille

Koulutus koostuu kolmesta koulutuspäivästä sekä itsenäisestä verkko-opiskelusta. Opiskelu sisältää tehtäviä, joissa kannattaa tarkastella oman työpaikan työturvallisuutta. Koulutuksen yhteiskesto vastaa viiden päivän lähikoulutusta.

Koulutuksen tavoitteena on tukea työsuojelun yhteistoimintahenkilöstöä ja esihenkilöitä antamalla perustietoa työsuojelusäädöksistä, työsuojelun yhteistoiminnasta ja työturvallisuuteen liittyvistä suosituksista.

Osallistuja

  • saa perustiedot työsuojelusta ja työsuojelun vastuista
  • ymmärtää työsuojelutoiminnan merkityksen osana työpaikan perustehtävän, tuottavuuden ja laadun kehittämistä
  • tuntee ja ymmärtää työturvallisuuden käsitteet, merkityksen, tehtävät sekä niihin liittyvän lainsäädännön
  • tuntee ja ymmärtää ennakoivan työsuojelutoiminnan merkityksen erilaisten vaara-, haitta- ja kuormitustekijöiden tunnistamisessa, ennaltaehkäisyssä ja torjunnassa
  • saa valmiuksia yhteistyöhön työpaikan toimijoiden kanssa turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen
  • saa tukea jatkuvaan tiedon hankintaan ja sen hyödyntämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kemian- ja lasikeraamisen teollisuuden työsuojelun peruskurssi esihenkilöille ja asiantuntijoille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kemian ja lasikeraamisen teollisuuden työsuojeluhenkilöstö, johto, esihenkilöt, asiantuntijat ja hr-henkilöstö.

Aikataulu

Ti 9.5. klo 9 - 16
Teemat: työturvallisuuslaki, esimiehen työsuojeluvastuut ja työsuojelun yhteistoiminta, vaarojen tunnistaminen ja riskien arviointi, perehdyttäminen ja työnopastus, Priima-ohjeistus

Ke 10.5. klo 8.30 -15
Teemat: työterveyshuolto, työkykyä ylläpitävä toiminta työpaikalla ja psykososiaalinen kuormittuminen, kehittämistehtäväohjeistus

Itseopiskelu Priimassa 11.5. – 2.6.
Teemat: työsuojelun (kaikki) peruskurssimateriaali ja lopputentti, työpaikan työsuojelun tai -hyvinvoinnin kehittämistehtävän toteutus

Verkko-opinnot tehdään Priima-verkko-oppimisympäristössä, jonka käyttöä ohjeistetaan koulutuksen alussa. Teemoja voi opiskella omaan tahtiin verkkojakson aikana. Verkko-opintoihin suositellaan varattavaksi aikaa noin kolmen työpäivän verran.

Ti 6.6. klo 9 -15
Teemat: kehittämistehtävien purku, Työturvallisuus – kehittäminen ja seuranta

Lisäksi työsuojelun peruskurssiin sisältyy oman työpaikan kehittämiseen liittyvä tehtävä ja lopputentti. Kehittämistehtäviä käsitellään viimeisessä koulutuspäivässä.

Koulutuspaikka

Hybridi: lähikoulutus Tampereella tai etänä Microsoft Teams. Verkko-opiskelu tapahtuu Priima-oppimisympäristössä.

Kouluttaja

  • Petri Pakkanen

Kustannukset

540,00 EUR + alv 24%

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kemian- ja lasikeraamisen teollisuuden työsuojelun peruskurssi esihenkilöille ja asiantuntijoille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kemian- ja lasikeraamisen teollisuuden työsuojelun peruskurssi esihenkilöille ja asiantuntijoille täytä seuraavat tiedot: