Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Yhteenveto
2 päivää
360 EUR + alv 24 %
Koulutus
Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
360 EUR
22.9.2020

Verkossa
360 EUR
20.10.2020

Verkossa
360 EUR
24.11.2020

Lean Safety

Lean Safety | Työturvallisuuskeskus

Kehitä tuottavuutta Lean Safety -ajattelutavalla

Koulutuksen tavoitteena on

  • perehtyä Lean Safety-ajattelutapaan
  • pohtia arvovirtojen vaikutusta Lean Safety kehittämiskohteiden valintaan
  • tutustua toimintaympäristön vakiointiin (6S)
  • perehtyä Lean Safety -työkalujen käyttöön ja hyötyyn toiminnan kehittämisessä ja turvallisuuden parantamisessa
  • yhdistämään työturvallisuuden parantaminen osaksi työpaikan kokonaistoiminnan kehittämistä

Lean Safety -koulutuksen sisältö

Yrityksen perustehtävä on tuottaa omistajilleen voittoa ja sen varmistamiseksi yritykset pyrkivät kehittämään toimintaansa tuottavampaan ja häiriöttömämpään suuntaan. Monissa yrityksissä käytössä oleva Lean-ajattelutapa tunnistaa lisäarvoa tuottavan toiminnan ja keskittyy poistamaan lisäarvoa tuottamattoman hukan. Lean Safety nostaa työn turvallisuuden tuotannon lisäarvoksi, jota halutaan kehittää ja parantaa.

Lean Safety on Työturvallisuuskeskuksen ja yhteistyökumppaneiden kehittelemä koulutuskokonaisuus, jolla yritykset voivat nostaa tuottavuuttaan ja parantaa turvallisuutta. Lean Safety soveltuu kaikille toimialoille mm. teollisuus, sote, palvelu ja julkishallinto.

Koulutustilaisuuteen valmistautumiseksi osallistujat saavat ennakkotehtävän, joka liittyy oman työyhteisön arvovirtojen tunnistamiseen ja kehityskohteen valintaan. Osallistujilla on käytettävissään vuorovaikutteinen ennakkomateriaali.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lean Safety, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työpaikan johdolle ja esimiehille, työsuojelupäälliköille, työsuojeluvaltuutetuille ja muille työpaikan toiminnan kehittämisestä vastaaville. Koulutusta järjestetään myös tilauskoulutuksena.

Kustannukset

360,00 EUR + alv 24%. Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Hintaan sisältyy kurssimateriaali sekä lähikoulutuksissa lounaat ja kahvit. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean Safety? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskeskus - työsuojelukoulutukset

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean Safety täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: