Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Sosiaalisen median työkäyttö - työsuojelunäkökulma

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
0,5 päivää
   
Verkossa
Koulutus

Sosiaalisen median työkäyttö - työsuojelunäkökulma

Sosiaalisella medialla tarkoitetaan verkkoviestintäympäristöjä, joissa jokaisella käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on mahdollisuus olla aktiivinen viestijä ja sisällöntuottaja tiedon vastaanottajana olon lisäksi. Myös työpaikkojen omissa intra- tai ekstranet-ympäristöissä voi olla keskustelupalstoja työntekijöiden väliseen vuorovaikutukseen.

Parhaimmillaan some tukee niin asiakaspalvelua kuin työpaikan yhteistyötä ja yhteistoimintaa. Sosiaaliseen mediaan liittyvät mahdolliset kielteiset puolet tulisi kuitenkin nähdä myös työsuojelullisena asiana. Some tekee niin aiheellisesta kuin aiheettomasta kritiikistä entistä julkisempaa ja on siksi psykososiaalinen kuormitustekijä, joka tulee työsuojelussa ottaa huomioon.

Kun some on osa työtä, työpaikoilla on tarpeen olla yhteisesti sovitut periaatteet ja käytännöt siitä, miten somessa käyttäydytään ja miten havaittuun tai koettuun epäasialliseen tai uhkaavaan käyttäytymiseen puututaan.

Koulutuksessa paneudutaan sosiaalisen median käyttöön työsuojelun ja työhyvinvoinnin näkökulmista sekä määritellään eri toimijoiden roolit ja vastuut ongelmatilanteissa. Koulutuksen teemaa käsitellään lakisääteisten velvoitteiden sekä suositusten ja hyvien käytäntöjen näkökulmasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalisen median työkäyttö - työsuojelunäkökulma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työntekijöille, heidän esimiehilleen sekä henkilöstön edustajille.

Kouluttaja

Päivi Rauramo, asiantuntija, TtM, Työturvallisuuskeskus

Kustannukset

120,00 EUR + alv 24%
Koulutuksen hinnoittelu on osallistujakohtainen. Mikäli koulutukseen osallistuu saman päätelaitteen/yhteyden takaa useampi henkilö, tulee osallistujamäärän vastata todellisuutta.

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään viikoa ennen tilaisuutta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, ilmoita vaihtamisesta koulutusassistentille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalisen median työkäyttö - työsuojelunäkökulma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskeskus - työsuojelukoulutukset

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sosiaalisen median työkäyttö - työsuojelunäkökulma täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: