Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisesti matkatyössä

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
0,5 päivää
150 EUR + alv 24 %
10.11.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Turvallisesti matkatyössä

Työympäristömme muuttuu ja monimuotoistuu jatkuvasti. Työn tekemisen paikat voivat vaihdella hyvinkin paljon. Työtä tehdään monipaikkaisesti esimerkiksi työnantajan tiloissa, kotona, asiakkaiden luona, liikennevälineissä, majoitusliikkeissä, lento- ja muilla asemilla tai satunnaisissa paikoissa. Monet eivät tee työtään vain kotipaikkakunnallaan tai kotimaassaan. Työhön voi liittyä hyvinkin paljon matkustamista. Kansainvälistyvät ja uusia markkinoita hakevat organisaatiot lähettävät työntekijöitään eri puolille maapalloa, myös korkean riskin alueille.

Matkatyön vaarat voivat liittyä työympäristöihin, liikenteeseen, kuormittumiseen, väkivallan uhkaan tai tartuntatauteihin. Työnantajan tulee huolehtia tarpeellisilla toimilla työntekijöiden terveydestä ja turvallisuudesta työssä ja otettava huomioon olosuhteet ja yksilölliset tekijät. Työnantajilta ja turvallisuuden asiantuntijoilta edellytetään yhä enemmän perehtymistä muuttuvan toimintaympäristön riskien hallintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisesti matkatyössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työturvallisuuden asiantuntijoille, johdolle ja esimiehille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Sisältö

Klo 9.00 - 10.30

Johdanto: Turvallisesti matkatyössä
Matkatyöhön liittyvä keskeinen lainsäädäntö
Mobiilin monipaikkaisen työn vaativuustekijät

Klo 10.30 - 11.30 Tauko ja välitehtävä

Klo 11.30 - 13.00

Ulkomaan työn turvallisuusriskit ja toimintaohjeet
Työhyvinvointia matkatyöhön

Kouluttaja

Asiantuntija Päivi Rauramo, Työturvallisuuskeskus

Kustannukset

150,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisesti matkatyössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisesti matkatyössä täytä seuraavat tiedot: