Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Työn vaarojen arvioinnin perusteet verkossa

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
2 päivää
360 EUR + alv 24 %
18.10.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Työn vaarojen arvioinnin perusteet verkossa

Käynnistä työpaikan vaarojen arviointityö

Vaarojen arvioinnin perusteet verkossa koulutuksessa saat valmiudet toteuttaa työpaikallasi työturvallisuuslain 10§ edellyttämä vaarojen arviointi siten, että työpaikkasi saa siitä parhaan mahdollisen hyödyn.

Koulutus aloitetaan yhteisellä noin tunnin mittaisella webinaarilla (kesto riippuvainen osallistujamääristä), jossa saat tarvittaessa apua verkkokoulutuksen suorittamiseen ja alustan käyttöön. 

Kurssin loppupuolella on noin päivän mittainen webinaari, jossa Työturvallisuuskeskuksen asiantuntijat kertovat Työpaikkaselvityksestä, Tapaturmien tutkinnasta ja Psykososiaalisten riskien arvioinnista. Lisäksi webinaarissa esitellään harjoitustehtävät ja keskustellaan niistä. 

Webinaareissa on käytössä Teams -alusta ja webinaarien välissä työskennellään itsenäisesti Priima -verkko-oppimisympäristössä.

Koulutuksen aikana käydään läpi mm.

- Vaarojen arviointia säätelevä normisto
- Vaarojen arvioinnin suunnittelu ja toteutus
- Vaarojen tunnistaminen ja riskien suuruuden määrittäminen
- Turvallisuushavainnot
- Tehdään harjoitus

Kurssin kesto on kokonaisuudessaan noin kaksi työpäivää.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työn vaarojen arvioinnin perusteet verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

360,00 EUR + alv 24%. Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työn vaarojen arvioinnin perusteet verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002-kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus ilman coronapelkoa. Suorita kurssisi tienesteistäsi tinkimättä. Kustannustehokas, nopea ja pätevä. Tuhansien erinomaiseksi toteama.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työn vaarojen arvioinnin perusteet verkossa täytä seuraavat tiedot: