Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työsuojelu ja -hyvinvointi etätyössä ja monipaikkaisessa työssä

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
4 tuntia
150 EUR + alv 24 %
30.11.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Työsuojelu ja -hyvinvointi etätyössä ja monipaikkaisessa työssä

Hahmota työsuojelun piirteet monipaikkaisessa työympäristössä

Etätyö, hybridi työ, eTyö, läsnätyö, joustotyö, rytmityö, mobiili työ – ajasta ja paikasta riippumattomalla työllä on monta nimeä ja tekemisen tapaa. Työtä tehdään enenevässä määrin monipaikkaisesti organisaation eri toimipisteissä, asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden tiloissa sekä etätyönä kotona, vapaa-ajan asunnolla, liikennevälineissä, hotelleissa ja kahviloissa. Monen kohdalla kodista on tullut ensisijainen työn tekemisen paikka.

Onnistunut etätyö edellyttää terveellistä ja turvallista, työhön sopivaa ympäristöä sekä toimivia yhteistyön ja vuorovaikutuksen mahdollistavia teknologiaratkaisuja tietoturva huomioiden. Esihenkilöt ja työntekijät tarvitsevat valmiuksia virtuaalisessa ympäristössä toimimiseen. Myös työsuojelun yhteistoiminnan edellytykset on turvattava.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työsuojelu ja -hyvinvointi etätyössä ja monipaikkaisessa työssä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, esihenkilöt, henkilöstön kehittäjät, muut aiheesta kiinnostuneet työpaikan toimijat

Kustannukset

150,00 EUR + alv 24%. Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen hinnasta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuojelu ja -hyvinvointi etätyössä ja monipaikkaisessa työssä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työturvallisuuskortti verkossa 60€ + alv

Työturvallisuuskortin suorittaminen verkossa on helppoa ja edullista. Koulutuksesta on mahdollista saada kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyysmerkintä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työsuojelu ja -hyvinvointi etätyössä ja monipaikkaisessa työssä täytä seuraavat tiedot: