Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutus

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
2 päivää
630 EUR (arvonlisäverotonta)
ruotsi
Koulutus
Jyväskylä, Oulu, Turku, Vaasa, Vantaa, Verkossa
Alkavat koulutukset
Jyväskylä
630 EUR
1.9.2020

Vaasa
630 EUR
10.11.2020

Vantaa
630 EUR
3.11.2020

Verkossa
630 EUR
6.10.2020

Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutus

Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutus | Työturvallisuuskeskus

Kouluttadu työturvallisuuskortin kurssinjohtajaksi

Koulutuksen suorittanut on oikeutettu pitämään Työturvallisuuskortti® -koulutuksia ilmoittamansa koulutuksen järjestäjän nimissä. Koulutuksen järjestäjällä tulee olla voimassa oleva sopimus Työturvallisuuskeskuksen kanssa oikeudesta järjestää työturvallisuuskorttikoulutusta.

Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakriteerien hyväksyntä. Tutustu ennen ilmoittautumista Työturvallisuuskortti.fi -sivustolla esitettyihin Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakriteereihin. Kriteerit täytetään hakulomakkeella, jonka täytöstä hakija saa ohjeet ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakriteerien hyväksyntä. Kriteereihin pääset tutustumaan Työturvallisuuskortti.fi -sivustolla.

Kustannukset

630,00 EUR + alv 24%. Hintaan sisältyy kurssimateriaali. Lähikoulutuksiin sisältyy myös lounaat ja kahvit. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskeskus - työsuojelukoulutukset

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskortin kurssinjohtajakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: