Menesty työelämässä

Urano Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Helsinki
Koulutus

Menesty työelämässä

Koulutuksen aiheita

  • kiva mieli – paremmat tulokset

  • UraAct – joustava älykkyys

  • syötä kaverille

  • lopeta välttely ja toimi oikein

  • ratkaisukeskeinen asenne

  • vastuun kantaminen

Sisältö

Valmennuksessa käydään läpi työelämän uusia vaatimuksia nykypäivänä. Mitä työntekijöiltä odotetaan? Mistä palkkaa maksetaan ja riittääkö se, että tekee oman työnsä hyvin? Millaisista erityistaidoista on jokaiselle hyötyä? Mihin voimme itse vaikuttaa ja mitä tehdä niille asioille, jotka eivät ole vallassamme?

Osallistujat saavat selville mikä yhdistää menestyjiä ja millaista on hyvä työkaveruus. Käymme läpi arvojen merkityksen ja ryhmään kuulumisen pelisääntöjä. Opimme ymmärtämään miten ulkoiset ja toisaalta sisäiset tekijät vaikuttavat käyttäytymiseemme. Ja kuinka voimme torjua välttelykäyttäytymistä.

Silmät avaava ja paljon jälkikäteenkin keskustelua herättävä valmennus on hyväksi jokaiselle työntekijälle sekä esihenkilölle – ikään ja kokemukseen katsomatta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Menesty työelämässä , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

149,00 €( + alv. 24 %)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Menesty työelämässä ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Urano Oy

Urano auttaa saamaan parempia tuloksia myynnissä ja johtamisessa

Urano on energinen ja innovatiivinen valmennusyhtiö. Uranon palvelut ovat tarkoitettu sinulle, joka haluat nopeasti parempia tuloksia niin myynnissä kuin johtamisessa. Autamme yrityksiä pärjäämään kilpailussa ja myymään enemmän älykkään vuorovaikutuksen avulla. Hyvä vuorovaikutus on kaiken ytimessä. Fiilis vaikuttaa oleellisesti siihen, kuinka käyttäydymme,...


Lue lisää kouluttajasta Urano Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Urano Oy

Hämeentie 155 C
00560 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.urano.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 58 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Menesty työelämässä täytä seuraavat tiedot: