Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ADR Täydennysperuskurssi (TP)

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy
Yhteenveto
1 päivä
161,29 EUR + alv 24 % (yht. 200 EUR)
Lupa- ja korttikoulutukset
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
14.3.2020 8:00 
161,29 EUR
15.4.2020 8:00 
161,29 EUR
15.6.2020 8:00 
161,29 EUR

ADR Täydennysperuskurssi (TP)

ADR Täydennysperuskurssi (TP) | Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Uusi ADR (P) peruslupa ennen luvan umpeutumista

Täydennysperuskurssi antaa henkilölle tietoa uudesta tekniikasta, muuttuneesta lainsäädännöstä ja kuljetettavia aineita koskevasta kehityksestä. Lisäksi kerrataan tärkeimmät vaarallisten aineiden ja esineiden kuljettamiseen liittyvät erityispiirteet

Kuljettajan tulee uusia ADR (P) peruslupa yksi päiväsellä täydennysperuskurssilla (TP) ja suorittaa ajolupakoe hyväksytysti, ennen luvan umpeutumista. Täydennyskoulutuksen voi suorittaa vuotta ennen nykyisen ajoluvan voimassaolon päättymistä, jolloin uusi lupa astuu voimaan vasta, kun entinen lupa-aika päättyy. Jos ajolupa ei ole enää voimassa, täytyy peruskurssi (P) käydä uudelleen.

Lupa ei oikeuta kuljettamaan räjähteitä (luokka 1) eikä  radioaktiivisia aineita (luokka 7). Ajoluvan voi laajentaa säiliökuljetuksiin (ES), räjähteisiin (E1) ja radioaktiivisiin aineisiin (E7) erikseen järjestettävillä kursseilla.

ADR-ajolupa

(European Agreement Concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) oikeuttaa autonkuljettajan kuljettamaan vaarallisia aineita yli vapaarajan. Se on voimassa niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin kuljetuksissa. Ajoluvan saaminen edellyttää koulutusta sekä hyväksytysti suoritettua ajolupakoetta. Ajolupa on voimassa viisi vuotta, ja sen uusiminen edellyttää hyväksytysti suoritettua täydennyskurssikoetta. Ajolupakokeen laajuus ja siihen käytettävissä oleva aika riippuvat ajolupatyypistä. Järjestämme kaikkia alla olevia kursseja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ADR Täydennysperuskurssi (TP), voit täyttää yhteydenottolomakkeenja kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

ADR-täydennyskurssi (TP) on tarkoitettu luvan uusijoille.

Tutkinto / todistus

Koulutuksesta saa 1 jatkokoulutusmerkinnän TraFin ammattipätevyysrekisteriin.

Koulutuspaikka

Jarrutie 1, Helsinki

Kustannukset

200.00€ (sis. alv). Hintaan sisältyy lounas ja kahvit.

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ADR Täydennysperuskurssi (TP)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy - koulutusta työturvallisuuteen ja raskaiden ajoneuvojen kuljettamiseen

Haluatko parasta opetusta? Aiheina mm. työturvallisuus ja raskaan kaluston kuljettaminen

Haetko koulutusta tai yrittämiseen liittyvää ohjausta? Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskuksen toiminta kattaa mm. seuraavat aiheet: työturvallisuus, trukkikortti, tulityökortti, tieturvakortti ja matkailualan sekä sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutukset. Haluatko tilata yritykseenne motivoivan ja ammattitaitoisen opettajan? Tarvitsetko korkealla työskentelyyn, sukeltamiseen tai säiliötyöskentelyyn lisää osaamista? Oletko...


Lue lisää kouluttajasta Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Jarrutie 1
00770 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
uakk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ADR Täydennysperuskurssi (TP) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Safety Day - Työpaikan turvallisuusvalmennuspäivä

Helmikuussa vietetään jälleen 112-päivää. Onko teidän työpaikallanne arjen pelastustaidot ja lain edellyttämä omatoiminen varautuminen hallussa?