Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ADR Yhdistetty täydennyskurssi (YT)

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy
Yhteenveto
2 päivää
   
Helsinki
Koulutus

ADR Yhdistetty täydennyskurssi (YT)

ADR Yhdistetty täydennyskurssi (YT) | Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Uudista ADR (YP) peruslupa

Täydennyskurssi antaa henkilölle tietoa uudesta tekniikasta, muuttuneesta lainsäädännöstä ja kuljetettavia aineita koskevasta kehityksestä. Lisäksi kerrataan tärkeimmät vaarallisten aineiden ja esineiden kuljettamiseen liittyvät erityispiirteet. Sisältää kaikki luokat, sekä säiliön.

Kuljettajan tulee uusia ADR (YP) peruslupa 2 päiväsellä yhdistetyllä täydennyskurssilla (YT) ja suorittaa ajolupakoe hyväksytysti, ennen luvan umpeutumista. Täydennyksen voi suorittaa vuotta ennen nykyisen ajoluvan voimassaolon päättymistä, jolloin uusi lupa astuu voimaan vasta, kun entinen lupa-aika päättyy. Jos ajolupa ei ole enää voimassa tulee peruskurssi (P) tai yhdistetty peruskurssi (YP) käydä uudelleen, riippuen siitä kuinka laajan luvan tarvitsee.

ADR-ajolupa

(European Agreement Concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) oikeuttaa autonkuljettajan kuljettamaan vaarallisia aineita yli vapaarajan. Se on voimassa niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin kuljetuksissa. Ajoluvan saaminen edellyttää koulutusta sekä hyväksytysti suoritettua ajolupakoetta. Ajolupa on voimassa viisi vuotta, ja sen uusiminen edellyttää hyväksytysti suoritettua täydennyskurssikoetta. Ajolupakokeen laajuus ja siihen käytettävissä oleva aika riippuvat ajolupatyypistä. Järjestämme kaikkia alla olevia kursseja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ADR Yhdistetty täydennyskurssi (YT), voit täyttää yhteydenottolomakkeen ja kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ADR Yhdistetty täydennyskurssi (YT), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

ADR Yhdistetty täydennyskurssi (YT) on tarkoitettu luvan uusijoille.

Tutkinto / todistus

Koulutuksesta saa 1 jatkokoulutusmerkinnän TraFin ammattipätevyysrekisteriin.

Koulutuspaikka

Jarrutie 1, Helsinki

Kustannukset

330.00€ (sis. alv). Hintaan sisältyy lounas ja kahvit.

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ADR Yhdistetty täydennyskurssi (YT)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy - koulutusta työturvallisuuteen ja raskaiden ajoneuvojen kuljettamiseen

Haluatko parasta opetusta? Aiheina mm. työturvallisuus ja raskaan kaluston kuljettaminen

Haetko koulutusta tai yrittämiseen liittyvää ohjausta? Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskuksen toiminta kattaa mm. seuraavat aiheet: työturvallisuus, trukkikortti, tulityökortti, tieturvakortti ja matkailualan sekä sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutukset. Haluatko tilata yritykseenne motivoivan ja ammattitaitoisen opettajan? Tarvitsetko korkealla työskentelyyn, sukeltamiseen tai säiliötyöskentelyyn lisää osaamista? Oletko...


Lue lisää kouluttajasta Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Jarrutie 1
00770 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
uakk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ADR Yhdistetty täydennyskurssi (YT) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: