Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Järjestyksenvalvoja kertauskoulutus 8h

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy
Yhteenveto
8 tuntia
80,65 EUR + alv 24 % (yht. 100 EUR)
15.5.2021 08.00
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Järjestyksenvalvoja kertauskoulutus 8h

järjestyksenvalvojan-kertauskurssi-uudenmaan-aikuiskoulutuskeskus

Uusi järjestyksenvalvojakorttisi

Kurssilla käydään läpi ajantasaiset tiedot liittyen järjestyksenvalvojan työhön. Kurssi sisältää sekä käytännön työhön liittyviä asioita että ajantasaista lakitietoutta. Saat kurssilta myös ajantasaisen järjestyksenvalvojan koulutusmateriaalin. Koulutukseen voi osallistua, vaikka ei olisi tarvetta vielä uusia hyväksyntää, mikäli haluaa päivittää itselleen ajantasaisen tiedon järjestyksenvalvojan toiminnasta.

Kurssille kannattaa osallistua ennen hyväksynnän vanhenemista, jotta uutta hyväksyntää on vaivattominta hakea. Mikäli korttisi on mennyt vanhaksi, se pitää joka tapauksessa uusia alla mainituin ehdoin. Tässä tapauksessa sinun pitää esittää alkuperäinen järjestyksenvalvojan peruskoulutustodistus uutta hyväksyntää hakiessasi.

Tilauskoulutuksia yrityksille ja yhdistyksille

Uudenmaan aikuiskoulutuskeskus järjestää myös tilauskursseja yrityksille ja yhdistyksille. Täytä yhteydenottolomake, jos yrityksessänne tai yhdistyksessänne tarvitaan koulutusta.

Kohderyhmä

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka hakevat järjestyksenvalvojan hyväksynnän uusimista poliisilta. Koulutus on lakisääteinen, ja se vaaditaan käydyksi ennen uuden hyväksynnän hakemista.

Tutkinto / todistus

*1.3.2007 jälkeen suoritetun peruskoulutuksen vähintään 32 oppituntia tai 1.1.2017 jälkeen suoritetun peruskoulutuksen vähintään 40 oppituntia perusteella järjestyksenvalvojaksi hyväksytty henkilö voidaan hyväksyä järjestyksenvalvojaksi uudelleen, jos hän on hyväksytysti suorittanut aikaisintaan kuusi (6) kuukautta ennen uuden hyväksymisen hakemista sisäministeriön asetuksella säädettävät vaatimukset täyttävän järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen."

"Järjestyksenvalvojan peruskoulutusta vastaavan aikaisemman koulutuksen (ennen 1.3.2007 vähintään 24 oppituntia) suorittanut voidaan hyväksyä järjestyksenvalvojaksi uudelleen hänen hakiessaan järjestyksenvalvojaksi hyväksymistä aikaisemman järjestyksenvalvojaksi hyväksymisen voimassa ollessa. Lisäksi hyväksymisen edellytyksenä on, että hakija on suorittanut hyväksytysti säädetyn järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksen aikaisintaan kuusi (6) kuukautta ennen uuden hyväksymisen hakemista."

Aikataulu

08:00–16.00

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestyksenvalvoja kertauskoulutus 8h? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Haluatko parasta opetusta? Aiheina mm. työturvallisuus ja raskaan kaluston kuljettaminen

Haetko koulutusta tai yrittämiseen liittyvää ohjausta? Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskuksen toiminta kattaa mm. seuraavat aiheet: työturvallisuus, trukkikortti, tulityökortti, tieturvakortti ja matkailualan sekä sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutukset. Haluatko tilata yritykseenne motivoivan ja ammattitaitoisen opettajan? Tarvitsetko korkealla työskentelyyn, sukeltamiseen tai säiliötyöskentelyyn lisää osaamista? Oletko...


Lue lisää kouluttajasta Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Jarrutie 1
00770 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
uakk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvoja kertauskoulutus 8h täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: