Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus 5 h

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy
Yhteenveto
5 tuntia
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Helsinki
Lupa- ja korttikoulutukset

Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus 5 h

kaasusumuttimen-käyttäjäkoulutus-uudenmaan-aikuiskoulutuskeskus

Hallitse kaasusumuttimen käyttö

Kaasusumutinkoulutuksen hyväksytty suorittaminen on yksi kaasusumuttimen hallussa pidon lakisääteisistä edellytyksistä. Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutuksen hyväksytty suorittaminen on myös edellytys järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen osallistumiselle.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää vartijan tai järjestyksenvalvojan voimankäyttökoulutuksen yleisen osan ja fyysisen voimankäytön perusteiden hyväksyttyä suorittamista. Kurssille osallistuminen edellyttää kyseisen todistuksen sekä järjestyksenvalvoja-/vartijakortin esittämistä kouluttajalle ennen koulutuksen aloittamista.

Kurssilla käydään läpi keskeisiä kaasusumuttimen käyttämiseen liittyviä asioita. Kurssin pituus on 5 oppituntia, jotka sisältävät niin teoriaa kuin käytännön opetustakin. Kurssin läpäiseminen edellyttää kurssilla pidettävien näyttökokeiden sekä kirjallisten kokeiden hyväksyttyä suorittamista.

Kurssin läpäisseet voivat hakea poliisilta kaasusumuttimen hallussapitolupaa.

Tilauskursseja myös yrityksille ja yhdistyksille

Uudenmaan aikuiskoulutuskeskus järjestää myös tilauskursseja yrityksille ja yhdistyksille. Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous, jos yrityksessänne tai yhdistyksessänne tarvitaan koulutusta.

Turvallisuusalan kouluttajalla on pitkä ja vankka yli 20 vuoden kokemus yksityisen turvallisuusalan kenttä- ja johtamistyöstä sekä yli 10 vuoden kokemus turvallisuusalan kouluttamisesta. Kouluttaja on sosiaalinen ja asiantunteva.

Kohderyhmä

Koulutukseen osallistuminen edellyttää vartijan tai järjestyksenvalvojan voimankäyttökoulutuksen yleisen osan ja fyysisen voimankäytön perusteiden hyväksyttyä suorittamista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus 5 h? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy - koulutusta työturvallisuuteen ja raskaiden ajoneuvojen kuljettamiseen

Haluatko parasta opetusta? Aiheina mm. työturvallisuus ja raskaan kaluston kuljettaminen

Haetko koulutusta tai yrittämiseen liittyvää ohjausta? Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskuksen toiminta kattaa mm. seuraavat aiheet: työturvallisuus, trukkikortti, tulityökortti, tieturvakortti ja matkailualan sekä sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutukset. Haluatko tilata yritykseenne motivoivan ja ammattitaitoisen opettajan? Tarvitsetko korkealla työskentelyyn, sukeltamiseen tai säiliötyöskentelyyn lisää osaamista? Oletko...


Lue lisää kouluttajasta Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Jarrutie 1
00770 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
uakk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus 5 h täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Safety Day - Työpaikan turvallisuusvalmennuspäivä

Helmikuussa vietetään jälleen 112-päivää. Onko teidän työpaikallanne arjen pelastustaidot ja lain edellyttämä omatoiminen varautuminen hallussa?

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: