Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus 5 h

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy
Yhteenveto
5 tuntia
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Helsinki
Lupa- ja korttikoulutukset

Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus 5 h

teleskooppipatukan-käyttäjäkoulutus-uudenmaan-aikuiskoulutuskeskus

Osallistu teleskooppipatukan käyttäjäkoulutukseen

Koulutuksessa käydään läpi teleskooppipatukan käyttämistä yksityisen turvallisuusalan voimankäyttötilanteissa. Kurssin pituus on 5 oppituntia, jotka sisältävät niin teorian opiskelua kuin käytännön harjoitteitakin.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää vartijan/järjestyksenvalvojan fyysisen voimankäytön perusteiden hyväksyttyä suorittamista. Kyseisestä koulutuksesta vaaditaan todistus esitettäväksi ennen kurssin aloittamista.

Teleskooppipatukan kantaminen työtehtävissä yksityisellä turvallisuusalalla vaatii yksityisen turvallisuusalan elinkeinonharjoittajan vastaavan hoitajan määräystä/lupaa kantaa tkp:tä työtehtävässä mukana.

Tilauskursseja myös yrityksille ja yhdistyksille

Uudenmaan aikuiskoulutuskeskus järjestää myös tilauskursseja yrityksille ja yhdistyksille. Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous, jos yrityksessänne tai yhdistyksessänne tarvitaan koulutusta.

Turvallisuusalan kouluttajalla on pitkä ja vankka yli 20 vuoden kokemus yksityisen turvallisuusalan kenttä- ja johtamistyöstä sekä yli 10 vuoden kokemus turvallisuusalan kouluttamisesta. Kouluttaja on sosiaalinen ja asiantunteva.

Kohderyhmä

Koulutukseen osallistuminen edellyttää vartijan/järjestyksenvalvojan fyysisen voimankäytön perusteiden hyväksyttyä suorittamista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus 5 h? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy - koulutusta työturvallisuuteen ja raskaiden ajoneuvojen kuljettamiseen

Haluatko parasta opetusta? Aiheina mm. työturvallisuus ja raskaan kaluston kuljettaminen

Haetko koulutusta tai yrittämiseen liittyvää ohjausta? Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskuksen toiminta kattaa mm. seuraavat aiheet: työturvallisuus, trukkikortti, tulityökortti, tieturvakortti ja matkailualan sekä sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutukset. Haluatko tilata yritykseenne motivoivan ja ammattitaitoisen opettajan? Tarvitsetko korkealla työskentelyyn, sukeltamiseen tai säiliötyöskentelyyn lisää osaamista? Oletko...


Lue lisää kouluttajasta Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Jarrutie 1
00770 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
uakk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus 5 h täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti ja monet muut koulutukset.