UXAcademy.fi

UX Academy – mentorivetoisia ja käytännönläheisiä verkkokursseja

UX Academy tarjoaa verkkokoulutusta palvelumuotoilun (Service Design & Design Thinking) ja UX-suunnittelun (UX Design) menetelmistä. Yrityksen toiminta käynnistyi vuonna 2017 nimellä Preto Academy, ja keväällä 2019 nimi muuttui UX Academyksi.

Missio

Yrityksen missiona on purkaa ylimääräinen mystiikka palvelumuotoilun ja UX-suunnittelun ympäriltä ja levittää parhaat työtavat mahdollisimman monen käyttöön. Kursseilla opit tehokkaita muotoilun menetelmiä ja Lean-ajattelua, joiden avulla voidaan keskittyä ratkaisemaan aitoja asiakasongelmia, ja löydetään palveluiden ominaisuudet, joita asiakkaat tarvitsevat.

Digitaalisten palvelujen suunnittelu ja toteutus on tiivistä yhteispeliä eri alojen osaajien kesken. Keskeinen tavoite UX Academyn kursseilla on, että käytännön menetelmien hallitsemisen lisäksi opiskelija oppii ymmärtämään palvelumuotoilijan ja UX-suunnittelijan roolin osana muuta kehitystiimiä.

Opetusmenetelmä

Opetusmenetelmä perustuu “käänteiseen opetukseen” (= flipped classroom), jossa opiskelija aluksi perehtyy kunkin kurssin osion taustamateriaaliin itsenäisesti ja pyrkii soveltamaan oppimaansa harjoituksia tekemällä. Sen jälkeen opiskelija keskustelee aiheesta mentorin kanssa, joka täydentää puuttuvaa tietoa opiskelijan henkilökohtaisen tarpeen mukaan, ja antaa palautetta harjoitustehtävistä.

Oppimisessa keskeisessä osassa ovat käytännönläheiset harjoitustehtävät, joissa oppiminen tapahtuu omakohtaisen kokemuksen kautta.  Käytännön harjoitusten tekeminen myös nopeuttaa uusien taitojen käyttöönottoa opiskelijan työelämässä.  Kursseilla harjoitusprojektiksi on mahdollista ottaa omaan työhön tai harratukseen liittyvä aihe, jolloin harjoitusten tekeminen parhaimmillaan edistää todellista projektia.  Oma projektiaihe ei ole kuitenkaan pakollinen – hyvään oppimistulokseen pääset myös valitsemalla jonkin kurssilta saatavan kuvitteellisen harjoitustyönaiheen.

Haluatko lisätietoja UX Academyn koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa UX Academyn koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksesta ja voit pyytää tarjousta henkilöstöllesi.

Liiketoiminta
Palvelumuotoilu Kesto Hinta Paikka Alkaa
Digitaalinen palvelumuotoilu -verkkokurssi 6 viikkoa 990 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä Useita (2)

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta UX Academy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

UX Academy

Puuhkalakintie 22
02780 Espoo

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.