Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

UX/UI -suunnittelun intensiivikoulutus

UX Academy
Yhteenveto
12 tuntia
959,68 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa

Alkavat koulutukset
Verkossa
959,68 EUR
23.1.2023

Verkossa
959,68 EUR
6.3.2023

UX/UI -suunnittelun intensiivikoulutus

UXAcademy.fi

Opi UX/UI-suunnittelun perusteet intensiivikoulutuksessa

Koulutuksessa opit ymmärtämään käyttäjäkokemuksen (UX) elementit.  Tehokkaiden käytännön harjoitusten avulla tutustut käyttöliittymäsuunnittelun (UI) vaiheisiin, joita seuraamalla voidaan luoda helppokäyttöisiä verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia.

Koulutus on suunniteltu työn ohessa käytäväksi ja toteutetaan kolmen viikon aikana. Jokaisella viikolla on itsenäistä opiskelua verkossa ja ryhmän yhteinen ohjattu etäkoulutus videopuhelun välityksellä.  Koulutukseen sisältyvät käytännön harjoitukset tehdään yhdessä videopuhelujen aikana, mutta halutessaan opiskelija voi harjoitella lisää omalla ajallaan.

Harjoitusten tekemiseen käytetään UX-alalla suosittua Figma-suunnitteluohjelmaa, eli opit koulutuksessa myös Figman suunnittelu- ja prototyyppitoimintojen alkeet. Figma toimii nettiselaimen kautta ja perustoiminnot ovat ilmaiseksi käytettävissä.

Koulutuksen sisältö

Harjoitustehtävissä edetään työelämän projektien mukaisesti, aloittaen tarpeiden kartoituksesta ja luonnostelusta, edeten kohti visuaalisesti viimeisteltyä käyttöliittymää. Opetellaan rakentamaan ideoista prototyyppejä, joiden avulla on kätevä hakea palautetta projektin sidosryhmiltä ja loppukäyttäjiltä.

Sisältö:

 • Suomenkielinen verkko-oppimateriaali (yhteensä 6 tuntia)
 • Kolme 2 tunnin ohjattua videopuhelua ryhmälle
 • Henkilökohtainen kirjallinen palaute harjoitustehtäviin
 • 2 vuoden käyttöoikeus verkkomateriaaliin
 • Todistus kurssin suorituksesta

Koulutuksen aiheet

1. viikko – Johdanto UX/UI-suunnittelun työvaiheisiin ja projektin aloitus

Käyttäjälähtöisen UX/UI-suunnittelun prosessi. Figma-suunnitteluohjelman käyttöönotto. Käyttäjän tarpeiden pohjalta suunnittelu. Rautalankamallien (wireframes) hyödyntäminen ratkaisujen ideoinnissa.

2. viikko – Interaktiosuunnittelu

Käyttöliittymän toimintalogiikan suunnittelu interaktiosuunnittelun perusmenetelmillä. Käyttöliittymäprototyyppien rakentaminen ja vinkit käyttäjätesteihin.

3. viikko – Visuaalinen suunnittelu ja näyttökoot

Käyttöliittymien visuaalisen suunnittelun alkeet. Responsiivisen suunnittelun alkeet eli saman käyttöliittymän sovittaminen mobiili- ja tietokonenäytöille.

Kurssin hyödyt

Koulutuksessa:

 • Ymmärrät mikä on käyttäjäkokemus eli UX (user experience)
 • Opit käyttöliittymäsuunnittelun (user interface design) perusmenetelmät ja vaiheet
 • Opit UX-alalla suositun Figma-suunnitteluohjelman alkeet
 • Opit rakentamaan käyttöliittymäprototyyppejä suunnitteluohjelman avulla (ilman ohjelmointia)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta UX/UI -suunnittelun intensiivikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kurssi sopii aiheesta kiinnostuneille, jotka haluavat oppia työelämässä käytettäviä käytännön menetelmiä suoraan alan ammattilaiselta. Osallistuminen ei vaadi esitietoja tai teknistä osaamista.

Aikataulu

 • Koulutus jakaantuu kolmelle viikolle, työmäärän ollessa yhteensä 12 tuntia (= 4 tuntia / viikko)
 • Koulutuksen yhteiset videopuhelut järjestetään aina torstaisin klo 9-11.
 • Itsenäistä verkko-opiskelua on 2 tuntia / viikko

Kouluttaja

Kouluttajana toimii UX/UI-suunnittelija Juha-Antti Huusko, jolla on noin 20 vuoden työkokemus UX-alalta, eli digitaalisesta palvelumuotoilusta, käyttöliittymäsuunnittelusta ja käyttäjätutkimuksesta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 959 € (+ ALV 24%). 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta UX/UI -suunnittelun intensiivikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

UX Academy

UX Academy Finland – käytännönläheisiä koulutuksia

UX Academy Finland tarjoaa verkkokoulutusta palvelumuotoilusta (Service Design), UX-suunnittelusta (User Experience Design) ja käyttöliittymäsuunnittelusta (User Interface Design). Koulutuksissa ja verkkokursseilla käydään läpi suunnittelijan työtapoja ja periaatteita käytännön esimerkkien kautta. Oppimisessa keskeisessä osassa ovat harjoitustehtävät, jotka nopeuttavat uusien taitojen omaksumista. Suurin osa...


Lue lisää kouluttajasta UX Academy ja katso koulutustarjonta täältä
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta UX/UI -suunnittelun intensiivikoulutus täytä seuraavat tiedot: