Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Pirullisten ongelmien johtaminen

Vaasan Yliopisto - Levón-instituutti
Yhteenveto
Kesto: 2 päivää
   
Paikkakunta: Useita paikkakuntia

Pirullisten ongelmien johtaminen

Löytyykö organisaatiostasi ihmissuhteiden umpisolmu, saavillinen vastarannan kiiskiä tai uudistusten ja kehittämishankkeiden pohjaton kaivo, joka syö aikaa, rahaa ja voimia, mutta ei anna vettä, vaikka miten pumppaisi? Navigoitko muuttuvassa labyrintissa, jonka seinät tuntuvat liikkuvan omia aikojaan ja tukkivat selvältä näyttäneen reitin maaliin?

Käsissäsi saattaa olla pirullinen ongelma. Pirulliset ongelmat ovat eläviä ja monitulkintaisia, ne muuttuvat jokaisen siirron ja osallistujan mukana. Pirullisten ongelmien kehitystä ei voi täysin ennakoida. Ratkaisumahdollisuuksia on aina useita, mikään niistä ei ole täydellinen tai ainoa oikea, eikä mikään ratkaisu kestä ikuisesti. Pirullisia ongelmia ei saa ratkottua perinteisten, mekanististen ja hierarkkisten mallien avulla, vaan ne vaativat uudenlaisia ajatusmalleja, avointa vuorovaikutusta ja eri tahojen osallisuutta päätöksenteossa.

Pirullisten ongelmien johtamisen täydennyskoulutuksen tavoitteena on antaa johtajille ja esimiehille käsitteistö ja työkaluja pirullisten ongelmien käsittelyyn. Koulutus järjestetään organisaatiokohtaisena ja voidaan räätälöidä organisaation toiveiden mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pirullisten ongelmien johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii niin julkisten organisaatioiden kuin yritysten johtaja-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä työskenteleville.

Ohjelman rakenne ja sisältö

Räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Pirullisten ongelmien johtaminen.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.


Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Vaasan Yliopisto - Levón-instituutti

Vaasan yliopiston erillislaitos Levón-instituutti edistää elinikäistä oppimista, tukee yritysten, julkisorganisaatioiden ja alueiden uudistamista sekä lisää niiden kilpailukykyä.

Levón-instituutti (Vaasan yliopisto)

Levón-instituutti on Vaasan yliopiston erillislaitos, joka edistää yksilöiden elinikäistä oppimista, tukee yritysten, julkisorganisaatioiden ja alueiden uudistamista sekä lisää niiden kilpailukykyä. Levón-instituutti tarjoaa pääasiassa aikuis- ja täydennyskoulutusta. Lisäksi instituutissa tehdään soveltavaa tutkimusta, kehityshankkeita ja tarjotaan avoimia yliopisto-opintoja. Levón-instituutin ydinosaamisalueita ovat johtaminen, liiketoiminnan...


Lue lisää kouluttajasta Vaasan Yliopisto - Levón-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan Yliopisto - Levón-instituutti

PL 700 (Wolffintie 34, Luotsi)
65101 Vaasa

 Näytä puhelinnumero
www.uva.fi