Yhteenveto
Syksyllä & keväällä
   
Hybriditoteutus
Vaasa
Koulutus
Hankintatoimen MBA

Hankintatoimen MBA

Hankintatoimen MBA syventää ymmärrystä siitä, mitä hankinnoissa kannattaa huomioida ja miten. Hankintaosaamiseen ja innovatiivisuuteen liittyy olennaisesti kyky löytää parhaat toimittajat ja kehittää hankintaa yhdessä toimittajien kanssa, siksi opintokokonaisuus on suunnattu sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoille.

Julkisten hankintojen ensisijaisena tavoitteena on varmistaa, että julkinen sektori kykenee tuottamaan laadukkaita palveluita ja tuotteita kansalaisille. Lisäksi julkiset hankinnat ovat tärkeä väline kustannustehokkaan talouspolitiikan ohjauksessa sekä erilaisten yhteiskunnallisten, kuten esimerkiksi sosiaalisten tavoitteiden saavuttamisessa. Covid-19 -viruksen kaltaiset vaikutukset julkisiin hankintoihin eivät rajoitu ainoastaan kriisin aikaisiin nopeutettuihin elintärkeisiin hankintoihin, kuten suojavarusteisiin. Myös vastuullisuudella on tulevaisuudessa entistä suurempi merkitys. Julkinen sektori voikin hankinnoillaan edistää kestävää kehitystä ja kiertotaloutta, ja nämä seikat voidaan huomioida hankintaprosessin monessa eri vaiheessa. Lisäksi on tärkeä pohtia, miten digitalisaatio vaikuttaa toimialaan ja miten sitä voidaan kehittää hyödyntämään digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia.

MBA-yleisopinnot

 • Strateginen liiketoiminnan kehittäminen 10 op
 • Johtajana kasvaminen - JOKA 15 op
 • MBA-kehittämistyö 15 op
 • Asiakasarvon ja asiakaskokemuksen johtaminen 10 op
 • Strateginen talousohjaus 10 op
 • Johtaminen monikulttuurisessa ympäristössä15 op

MBA-erikoistumisopinnot

 • Tulevaisuuden kestävä hankintatoimi - Johdantomoduuli 6 op
 • Tulevaisuuden kestävä hankintatoimi - Erityispiirteet I: Hankintaketjut verkostoina 6 op
 • Tulevaisuuden kestävä hankintatoimi - Erityispiirteet II: Julkiset hankinnat 8 op

Hankintatoimen MBA -ohjelman sisältö

Hankintatoimen MBA koostuu yleisopinnoista ja kolmen moduulin erikoistumisopinnoista, joissa perehdytään hankintatoimeen ja toimitusketjujen hallintaan liittyviin muutospaineisiin, arvon tuottamiseen yhteistoiminnallisissa hankintaketjuissa ja liiketoimintasuhteissa sekä julkisten hankintojen erityispiirteisiin.

Ohjelman toteutus

Koulutusten sisällöt koostuvat lähipäivistä ja lähipäivien välillä tapahtuvasta verkko-opiskelusta sekä muusta itsenäisestä opiskelusta. Moduulit on mahdollista suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hankintatoimen MBA, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Hankitatoimen ammattilaiset.

Tutkinto / todistus

Hankintatoimen MBA, Vaasan yliopiston Executive Education.

Moduulit on mahdollista suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

Osallistuja saa todistuksen suoritetuista opinnoista.

Aikataulu

Koulutuksen voi aloittaa mistä tahansa moduulista. Moduuleja alkaa ympäri vuoden. Kysy lisätietoja koulutuksen järjestäjältä.

Koulutuspaikka

Vaasan yliopisto ja verkko-oppimisympäristö

Kouluttaja

Useita eri kouluttajia

Kustannukset

Executive MBA -ohjelman hinta on alkaen 34 200 € + alv 24%

MBA-erikoistumisopintojen moduulien hinnat:

 • Tulevaisuuden kestävä hankintatoimi - Johdantomoduuli 6 op hinta on 2250 € + alv 24% osallistujaa kohden.
 • Tulevaisuuden kestävä hankintatoimi - Erityispiirteet I: Hankintaketjut verkostoina 6 op hinta on 2250 € + alv 24% osallistujaa kohden
 • Tulevaisuuden kestävä hankintatoimi - Erityispiirteet II: Julkiset hankinnat 8 op hinta on 2490 € + alv 24 % osallistujaa kohden.

Vaasan yliopiston Executive Education somessa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hankintatoimen MBA? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vaasan yliopiston Executive Education

Vaasan yliopisto Executive Education - Syvennä osaamistasi!

Vaasan yliopisto Executive Education on johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen sekä liiketoimintaosaamisen valmentaja, kouluttaja ja asiantuntija. Vaasan yliopisto Executive Education tarjoaa innovatiivista näkemystä kasvuun, muutostilanteisiin ja johtamisen haasteisiin. Yliopisto on yrityksille myös luonteva sparrauskumppani.  Vaasan yliopisto Executive Education järjestää useita eri...


Lue lisää kouluttajasta Vaasan yliopiston Executive Education ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan yliopiston Executive Education

Wolffintie 34
65200 Vaasa

 Näytä puhelinnumero
www.uvaasaexed.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hankintatoimen MBA täytä seuraavat tiedot: