Yhteenveto
2,5 päivää
1 780 EUR + alv 24% (yht. 2 207,20 EUR)
Kysynnän mukaan
   
Hybriditoteutus
Vaasa
Koulutus

Tunnetaitava johtaja

Hyvät tunnetaidot ovat kaiken onnistuneen kanssakäymisen perusta, myös johtamisessa. Kun haluat johtajuudesta vaikuttavaa ja aikaansaavaa, vahvista tunnetaitojasi.

Valmennuksen sisältö

Tässä 2,5 päiväisessä valmennuksessa syvennytään tunneälykkään johtamisen vaikuttaviin toimintatapoihin ja nykyaikaisiin malleihin. Valmennuksen myötä tiedät tunnetaitojen ja johtamisen yhteydestä enemmän ja ymmärrät, miten voit toimintaasi käytännössä vahvistaa. 

Valmennus koostuu henkilökohtaisesta ja ryhmäkohtaisesta osuudesta.

Henkilökohtainen osuus sisältää

  • Genos -tunnetaitoarvioinnin, joka on verkossa tehtävä arviointi, jossa 2 - 8 nimettyä arvioijaa antavat palautetta osallistujan toiminnasta, 15 min / hlö.
  • Kaksi one-to-one -valmennustapaamista, joissa käydään läpi saatuja tuloksia ja etenemistä valmentavalla otteella.

Ryhmäkohtainen osuus sisältää

  • Kaksi innostavaa valmennuspäivää, joissa sopivalla yhdistelmällä käymme läpi tunneteoriaa ja johtamisen käytäntöä tunnetaitoja treenaten. Koulutus voidaan myös räätälöidä tilaajan tarpeiden mukaan.

Mikä on Genos?

Genos on perustettu vuonna 2002 Dr Ben Palmerin ja professori Con Stoughin toimesta (Swinburnen yliopisto, Australia) tarjoten työelämän tarpeisiin hyvin istuvan tunneälymallin ja arvioinnin. Dr. Ben Palmer on jatkanut mallin tutkimista ja on julkaissut aiheesta monia kirjoituksia. Hänen tutkimuksensa on herättänyt huomattavaa huomiota ja palkittu useilla tutkimuspalkinnoilla.

Genos International on sittemmin kasvanut integroiduksi tuote- ja palveluyritykseksi, joka toimii kaikilla mantereilla ja sen koko ajan kasvava kumppaniverkosto tarjoaa Genos -arviointeja ja valmennusohjelmia ympäri maailmaa. Genos -arvioinnit ovat yksi harvoista, joita suosittelee sekä Daniel Goleman EI Consortium että International Coach Federation (ICF).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tunnetaitava johtaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tunnetaitava johtaja -johtajuusvalmennus on tarkoitettu erityisesti johtamisen ja esimiestyön ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa tunneälytaitojaan ja siten parantaa joukkueensa suorituskykyä.

Tutkinto / todistus

Osallistuja saa todistuksen suorittamistaan opinnoista.

Aikataulu

Koulutus järjestetään kysynnän mukaan.

Kouluttaja

Valmentaja-duona toimivat sertifioidut tunnetaitovalmentajat Piia Tulisalo ja Mirjami Kirjonen.

Kustannukset

Valmennuksen hinta on 1780 € + alv 24 %. 

Vaasan yliopiston Executive Education somessa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tunnetaitava johtaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vaasan yliopiston Executive Education

Vaasan yliopisto Executive Education - Syvennä osaamistasi!

Vaasan yliopisto Executive Education on johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen sekä liiketoimintaosaamisen valmentaja, kouluttaja ja asiantuntija. Vaasan yliopisto Executive Education tarjoaa innovatiivista näkemystä kasvuun, muutostilanteisiin ja johtamisen haasteisiin. Yliopisto on yrityksille myös luonteva sparrauskumppani.  Vaasan yliopisto Executive Education järjestää useita eri...


Lue lisää kouluttajasta Vaasan yliopiston Executive Education ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan yliopiston Executive Education

Wolffintie 34
65200 Vaasa

 Näytä puhelinnumero
www.uvaasaexed.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tunnetaitava johtaja täytä seuraavat tiedot: