Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta! Tule mukaan Webinaaripäivään to 21.1.2021 klo 9 alkaen.

Intuitiokoulutus: Kehitä luovaa ajattelua, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja

Valmennus Vuosikello
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
sopimuksen mukaan

Verkossa
sopimuksen mukaan
Intuitiokoulutus: Kehitä luovaa ajattelua, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja | Valmennus Vuosikello

Intuitiokoulutus: Kehitä luovaa ajattelua, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja

Intuitiokoulutus: Opi havainnoimaan intuitiota tiedon rinnalla

Luovuus ja työnilo kulkevat käsi kädessä. Kun digitalisaatio, automatiikka ja robotiikka tehostavat toimintaa, niin niiden rinnalle tarvitsemme osaavia ja työstään innostuneita ihmisiä. Ihmistaidot ja Can do- asenne korostuvat.

”Kirkkaan intuition ja terävän päättelyn yhdistäminen on valttikortti työelämässä.”

– Asta Raami, Intuitiosta väitellyt tutkija

Intuitiokoulutuksessa kehität luovaa ajattelua, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja

  1. Opit, kuinka löydät uusia ratkaisuja nopeammin. Valmennuksessa työskentelemme kysymysten avulla. Yhdessäluovilla työskentelytavoilla mahdollistamme hyvän yhteistyön tietoisen ja ei-tietoisen ajattelun välille. Käytämme harjoituksissa erilaisia tietämisen tapoja, jotka tukevat: älyllisen, tunne-, intuitio- ja kehotietämisen eri muotojen yhdistymistä.
  2. Havainnointi ja erottelukyky kehittyvät. Tiedostat paremmin, mihin asioihin ympärilläsi reagoit. Opit, kuinka luot ympärillesi tilan olla läsnä, tietoinen, kokeva ja havainnoiva.
  3. Oikean valinnan kriteerinä voi olla helppous ja itselleen sujuvuus. Löydä tavoitteitasi tukeva fokus tekemiseen.

Lisätietoja

Lähitulevaisuuden tärkeimmät osaamistarpeet ovat suurimmaksi osaksi kognitiivisia taitoja ja ihmistaitoja. Joustavuus, ongelmanratkaisu, kriittinen ajattelu, luovuus, johtaminen ja yhteistyö ovat kaikki välttämättömiä taitoja tulevaisuudessa, vaikka tulevaisuuden toimialat ovatkin teknologiaan painottuneita. Tasapaino ihmisten ja koneiden välillä on tärkeä säilyttää. Ihmistaidot nousevat tutkimuksissa jatkuvasti korkeimmalle, vaikka koodaus ja ohjelmointi onkin entistä relevantimpaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Intuitiokoulutus: Kehitä luovaa ajattelua, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Intuitiokoulutus soveltuu TYHY-päiväksi, tiimipäiväksi tai kehittämispäiväksi työyhteisöille. Koulutuksessa vahvistetaan luovaa ajattelua, ongelmanratkaisu- sekä päätöksentekotaitoja, jotka tukevat kaikki Can do-asennetta, tietoista ja aktiivista toimijuutta. Taitoja, joissa yksilön potentiaali ja voimavarat ovat käytössä.

Koulutuspaikka

Koulutuspaikaksi Valmennus Vuosikello suosittelee Villa Sofiaa, jossa on järjestetty useita intuitio- ja voimaantumispäiviä. Villa Sofia sijaitsee Inkoon saaristossa, meren ääressä Barösundissa, noin 70 km:n päässä Helsingistä länteen. Lyhyt lossimatka katkaisee kiireen ja luo hyvät puitteet ja ympäristön valmennuksille.

Kustannukset

Pyydä tarjous yksilöidystä ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Intuitiokoulutus: Kehitä luovaa ajattelua, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennus Vuosikello

Valmennus Vuosikello – Löydä selkeä tekemisen fokus

Valmennus Vuosikello – löydä selkeä tekemisen fokus

On ilo suunnata tavoitteet ja toiminta seuraavalle yhteistyön, vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin tasolle. Tarvitsemme yhä enemmän taitoa reagoida muutokseen Can do -asenteella - koska voin ja osaan tietoisuudella. Digitalisaatio, automatiikka ja robotiikka tehostavat toimintaa ja rinnalle tarvitaan osaavia ja työstään innostuneita...


Lue lisää kouluttajasta Valmennus Vuosikello ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennus Vuosikello

Kauniaistentie 9 A 5
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Intuitiokoulutus: Kehitä luovaa ajattelua, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirkasta ajanhallintasi!

Miltä tuntuisi saada selkeät tehtävälistat, hallittu arki ja kalenteri ja aikaa itsellesikin?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: