Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

6 avainta sähköpostikaaoksen kesyttämiseksi

Verkkokatu
Yhteenveto
Kesto: 1,5 - 2 tuntia
Hinta: 1 590 EUR + alv 24 %
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
   
Paikkakunta: Useita paikkakuntia
Kouluttaja: Verkkokatu plus

6 avainta sähköpostikaaoksen kesyttämiseksi

6 avainta sähköpostikaaoksen kesyttämiseksi_sähköpostihallinnan koulutus | Verkkokatu

Hallitsetko sinä sähköpostiasi vai toisin päin?

Tutkimusten mukaan ihmiset käyttävät yli 2h työpäivästä sähköpostiin, eli 30% työajasta kuluu sähköpostin parissa. Kaikki tuo aika on pois itse työnteosta. Ihmiset myös keskeyttävät työnsä kymmeniä kertoja päivässä käydäkseen inboxilla.

Haluatko oppia käyttämään sähköpostia niin, että se vie enää vähän aikaa ja vaivaa päivästä, ja sähköpostin aiheuttamat keskeytykset saadaan minimoitua?

Koulutuksen sisältö

  1. Siivoa inbox: Opitaan siivoamaan inbox vanhoista viesteistä.
  2. Rakenna pato: Ihmiset lähes musertuvat jatkuvan viestitulvan alla. Opetellaan rakentamaan pato, jolloin tulevien viestien määrä vähenee.
  3. Sähköpostietiketti: Epäselvät ja rönsyilevät viestit johtavat siihen, että tärkeitä viestejä ymmärretään väärin tai niitä ei edes avata. Sähköpostietiketti opettaa kirjoittamaan sellaisia viestejä, jotka avataan ja joihin myös vastataan.
  4. Taltuta sähköpostiuteliaisuus: Ihmiset keskeyttävät työtään useita kertoja tunnissa käydäkseen inboxilla. Opetellaan taltuttamaan tuota uteliaisuutta, ja vaalimaan tärkeää keskittymisen tilaa, jossa työnteko on tehokasta ja laatu parasta.
  5. Arkistoi järkevästi: Käyttämällä arkistointia järkevästi vapautuu muistikapasiteettia ja saadaan mielenrauhaa. Opetellaan arkistoimaan tärkeät viestit niin, että ne löytyvät helposti.
  6. Tehokas sähköpostirutiini: Opitaan viestien käsittelemiseen tehokas rutiini, jonka avulla sähköposti vie enää vähän aikaa ja vaivaa päivästä, ja sähköpostin aiheuttamat keskeytykset saadaan minimoitua.

Opi puolittamaan sähköpostiin käytetty aika

Sähköpostihallinnan koulutus perustuu kouluttaja Minna Saariniemen kirjoittamaan kirjaan Näin puolitat sähköpostiin käyttämäsi ajan.

Saariniemen kehittämistä sähköpostihallinnan menetelmistä on julkaistu artikkeleita mm. Helsingin Sanomissa, TTT-lehdessä, Etelä-Suomen Sanomissa, Karjalaisessa, Savon Sanomissa ja Kotitalo-lehdessä.

Jokainen osallistuja saa koulutuksesta 6 sivua sisältävän tiedoston, jossa kerrataan jokaisen ongelman ratkaisu. Näin osallistujat pääsevät välittömästi omalla työpisteellään soveltamaan koulutuksessa oppimiaan menetelmiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 6 avainta sähköpostikaaoksen kesyttämiseksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille, jotka ovat tekemisissä tietokoneen ja sähköpostin kanssa. 

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään sovitusti yrityksesi toimitiloissa.

Kouluttaja

Verkkokatu_sähköpostinhallintakoulutus_MinnaKouluttajana toimii asiantunteva ja inspiroiva Minna Saariniemi.

Minna Saariniemi on ajanhallinnan kouluttaja ja kirjailija. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri, ja hänen kehittämistä menetelmistä on julkaistu artikkeleita mm. Helsingin Sanomissa (3 kpl), TTT-lehdessä, Etelä-Suomen Sanomissa, Keskisuomalaisessa, Savon Sanomissa, Kotitalo-lehdessä ja Keski-Uusimaassa. Saariniemi opettaa ajanhallintaa ja sähköpostin hallintaa myös Järvenpään Opistossa ja Keravan Opistossa.

Minna Saariniemi on kirjoittanut kaksi kirjaa, luonut kaksi verkkokurssia ja hän pitää yrityksille koulutuksia:

  • 6 avainta tehokkaaseen ajankäyttöön
  • 6 avainta sähköpostikaaoksen kesyttämiseksi

Saariniemellä on aito halu auttaa yrityksiä löytämään ne keinot, joiden avulla töitä voidaan tehdä tehokkaammin ja siten parantaa yrityksen tulosta. Vastaavasti ihmisiä hän auttaa toimimaan järkevämmin ja ottamaan parempaa kontrollia tekemisistään, joka lisää työssä viihtyvyyttä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1590 € + alv. Max 40 henkilöä / koulutus.

Koulutuksella on täysi tyytyväisyystakuu, eli maksat vain jos koet että koulutuksesta on ollut hyötyä työpaikallasi.

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta 6 avainta sähköpostikaaoksen kesyttämiseksi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.


Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Verkkokatu

VerkkokatuVerkkokatu – tehoa ja viihtyvyyttä työpäiviin

Verkkokatu on helsinkiläinen yritys, joka tarjoaa yrityksille koulutuksia ja verkkokoulutuksia. Koulutusten tavoitteena on tarjota työntekijöille työkaluja, jotka auttavat oman työpäivän hallinnassa ja työtehtävien suunnittelussa. Silloin työntekijän tehokkuus kasvaa, työn laatu paranee ja työssä viihtyminen kasvaa. Kouluttajana toimii asiantunteva ja inspiroiva Minna...


Lue lisää kouluttajasta Verkkokatu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Verkkokatu

Parivaljakonkuja 2
00410 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
verkkokatu.fi

Arvioinnit

Matti Ikäläinen, Toimitusjohtaja, bGH   |   27.2.2018
1. Mailien katsominen kesken päivän on vähentynyt -> ei katkaise enää töitä 2. Minnan logiikka vähentää mailista tulevaa stressiä -> nopeat hommat alta pois ja muut työlistoihin ja inboxia tyhjäksi 3. Inboxin mailit vähentyneet valtavasti, ja sähköposti tuntuu olevan jo nyt paljon paremmin hallussa 4. Aiheutti meillä keskustelua ylipäätään si...
Näytä kokonaan
          (5)
Maiju Leisti, Ravintoloitsija, Prandia   |   20.2.2018
Henkilöstömme osallistui Minnan sähköpostinhallinnan koulutukseen ja kaikki olimme erittäin tyytyväisiä. Sähköpostikäyttäytymisemme on koulutuksen jälkeen muuttunut hyvin erilaiseksi. Käytämme aikaa siihen nyt paljon vähemmän ja todella paljon tehokkaammin. Ja opimme samalla, miten voimme olla aiheuttamatta lisää sähköposti-päänvaivaa muille :)
          (5)
Laura Sundell, Asiakkuuspäällikkö, DI, Helsingi...   |   5.4.2017
Koulutuksessa parasta oli käytännönläheiset opit, joita sekä itse että kollegat ovat heti ottaneet käyttöön.
          (5)