Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

6 avainta tehokkaaseen ajankäyttöön

Verkkokatu
Yhteenveto
2 tuntia
1 590 EUR + alv 24 %
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

6 avainta tehokkaaseen ajankäyttöön

6 avainta tehokkaaseen ajankäyttöön | VerkkokatuTehokkuutta työpäiviin!

On olemassa kahdenlaista kiirettä:

1) Turhaa kiireellisyyttä, joka johtuu huonosta työpäivän ja tehtävien organisoinnista,. Sählätään siellä täällä mutta ei saada juurikaan aikaiseksi. Tämä on niin sanottua turhaa kiireellisyyttä, ja se on todella yleistä nykypäivänä.
2) Sitten on sellaista kiirettä, kun töitä on paljon tai liikaa.

Minun tehtäväni on opettaa työntekijöitä hallitsemaan työpäiviänsä tehokkaasti. Silloin opitaan erottamaan nuo kaksi kiirettä toisistaan. Ja silloin ei enää tule sitä ensimmäistä kiirettä, kun oma kontrollin tunne työpäivän aikana lisääntyy ja tehtävät saadaan hoidettua ajallaan.

Samalla opitaan tunnistamaan ne tilanteet, kun töitä on oikeasti liikaa.

Koulutuksen sisältö

 1. LAPA-menetelmä: LAPA-menetelmän avulla varmistat, että kaikki tehtävät tulevat tehdyiksi ajallaan eikä mikään tehtävä unohdu.
 2. Viisi askelta tehokkaaseen kokoukseen: Turhat, liian pitkät ja tehottomasti vedetyt kokoukset syövät tehokkuutta, heikentävät työmotivaatiota ja tulevat kalliiksi yrityksille.
 3. Vältä keskittymisen sudenkuopat: Opitaan välttämään ajanhallinnan myyttejä, jotka vaikeuttavat keskittymistä, syövät tehokkuutta ja aiheuttavat stressiä.
 4. Eroon viivyttelystä: Viivyttely on yksi suurimpia tuottavuuden ongelmia ja stressin aiheuttajia. Käydään läpi kolmen askeleen prosessi, jonka avulla päästään eroon viivyttelystä.
 5. Rutiinit työpäivän avuksi: Käyttämällä rutiineja apuna työpäivän aikana saadaan työpäivistä paljon tehokkaampia ja samalla vapautuu paljon energiaa.
 6. Varmista riittävä energiataso: Parhaimmatkin menetelmät ja rutiinit menevät käytännössä hukkaan, jos energiataso on alhaalla ja puhti poissa. Käydään läpi keinot korkean energiatason varmistamiseksi.

Järkevää tekemistä, ei uupumista

Aikaa ei voi hallita, mutta omaa ajankäyttöä voi ja kannattaa hallita. Sillä, miten tehokkaasti ja järkevästi aikansa käyttää, on suuri merkitys tuottavuuteen ja työssä viihtyvyyteen. Tehokas ajankäyttö ei ole sitä että tehdään enemmän, vaan tehdään järkevämmin – tehdään asioita tietoisesti.

Jokainen osallistuja saa koulutuksesta kuusi sivua sisältävän tiedoston, jossa kerrataan jokaisen ongelman ratkaisu. Näin osallistujat pääsevät välittömästi omalla työpisteellä soveltamaan koulutuksessa oppimiaan menetelmiä.

Palautetta koulutuksen käyneiltä

 • "Minusta koulutus oli niin loistava, että koulutusmateriaalin voisi jakaa koko talolle"
 • "Kouluttaja oli erinomainen"
 • "Konkreettinen, vaikutti toimintatapaan"
 • "Oli hyvä koulutus, antoi ajattelemisen aihetta :) Kannatan myös sitä sähköpostikoulutusta, siitä olisi varmasti hyötyä toimistotyötä tekeville"
 • "Selkeä kokonaisuus, oli hyvällä tavalla panostettu esitykseen"
 • "Hyvä esitys ja selkeät käytännöt"

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 6 avainta tehokkaaseen ajankäyttöön, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työyhteisöille, joissa halutaan kehittää ja tehostaa työntekijöiden toimintatapoja ja ajanhallintaa.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii asiantunteva ja inspiroiva Minna Saariniemi.

Saariniemi on ajanhallinnan kouluttaja ja kirjailija. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri, ja hänen kehittämistä menetelmistä on julkaistu artikkeleita mm. Helsingin Sanomissa (3 kpl), TTT-lehdessä, Etelä-Suomen Sanomissa, Keskisuomalaisessa, Savon Sanomissa, Kotitalo-lehdessä ja Keski-Uusimaassa. Saariniemi opettaa ajanhallintaa ja sähköpostin hallintaa myös Järvenpään Opistossa ja Keravan Opistossa.

Minna Saariniemi on kirjoittanut kaksi kirjaa, luonut kaksi verkkokurssia ja hän pitää yrityksille koulutuksia:

 • 6 avainta tehokkaaseen ajankäyttöön
 • 6 avainta sähköpostikaaoksen kesyttämiseksi

Saariniemellä on aito halu auttaa yrityksiä löytämään ne keinot, joiden avulla töitä voidaan tehdä tehokkaammin ja siten parantaa yrityksen tulosta. Vastaavasti ihmisiä hän auttaa toimimaan järkevämmin ja ottamaan parempaa kontrollia tekemisistään, joka lisää työssäviihtyvyyttä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1590 € + alv. Max 40 henkilöä / koulutus.

Koulutuksella on täysi tyytyväisyystakuu, eli maksat vain jos koet että koulutuksesta on ollut hyötyä työpaikallasi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 6 avainta tehokkaaseen ajankäyttöön? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Verkkokatu

VerkkokatuVerkkokatu – tehoa ja viihtyvyyttä työpäiviin

Tehokas ajankäyttö ja kyky organisoida tehtäviä ovat avainasemassa, kun tavoitellaan hyviä tuloksia ja työssä viihtyvyyttä. Verkkokatu on helsinkiläinen yritys, joka tarjoaa yrityksille koulutuksia ja verkkokoulutuksia. Koulutusten tavoitteena on tarjota työntekijöille työkaluja, jotka auttavat oman työpäivän hallinnassa ja työtehtävien suunnittelussa. Silloin työntekijän...


Lue lisää kouluttajasta Verkkokatu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Verkkokatu

Parivaljakonkuja 2
00410 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
verkkokatu.fi

Arvioinnit

Niina Saariniemi, Toimitusjohtaja, Aton Oy
          (5)
Koulutus taisi avata meidän kaikkien silmät, saimme konkreettisia ohjeita oman ajankäytön hallintaan. Opituilla menetelmillä saamme selätettyä erilaisia aikasyöppöjä työpaikalla ja tehostettua toimintaamme.
Arvioinnit
6 avainta tehokkaaseen ajankäyttöön
Arvioinnit
          (5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
          (5,0)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta 6 avainta tehokkaaseen ajankäyttöön täytä seuraavat tiedot: