Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajanhallinnan koulutus | Verkkokatu

Verkkokatu
Yhteenveto
2 tuntia
1 590 EUR + alv 24 %
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Ajanhallinnan koulutus | Verkkokatu

6 avainta tehokkaaseen ajankäyttöön | VerkkokatuTehokkuutta työpäiviin!

Kamppailetko näiden asioiden kanssa:

 • Jatkuvat keskeytykset tekevät keskittymisestä erittäin hankalaa

 • Avokonttorissa työskenteleminen tuntuu vaikealta tai lähes mahdottomalta

 • Tiedät viivytteleväsi, muttet tiedä miten muuttaa tilannetta

 • Menetät hermosi tehottomien ja turhien kokousten kanssa

Järkevää tekemistä, ei uupumista

Tehokas ajankäyttö ja kyky organisoida tehtäviä ovat avainasemassa, kun tavoitellaan hyviä tuloksia ja työssä viihtyvyyttä.

Aikaa ei voi hallita, mutta omaa ajankäyttöä voi ja kannattaa hallita. Sillä, miten tehokkaasti ja järkevästi aikansa käyttää, on suuri merkitys tuottavuuteen ja työssä viihtyvyyteen.

Tehokas ajankäyttö ei ole sitä että tehdään enemmän, vaan tehdään järkevämmin – tehdään asioita tietoisesti.

Enemmän aikaa - vähemmän stressiä

On olemassa kahdenlaista kiirettä:

1) Turhaa kiireellisyyttä, joka johtuu huonosta työpäivän ja tehtävien organisoinnista. Sählätään siellä täällä mutta ei saada juurikaan aikaiseksi. Tämä on niin sanottua turhaa kiireellisyyttä, ja se on todella yleistä nykypäivänä.

2) Sitten on sellaista kiirettä, kun töitä on paljon tai liikaa.

Minun tehtäväni on opettaa työntekijöitä hallitsemaan työpäiviänsä tehokkaasti. Silloin opitaan erottamaan nuo kaksi kiirettä toisistaan. Ja silloin ei enää tule sitä ensimmäistä kiirettä, kun oma kontrollin tunne työpäivän aikana lisääntyy ja tehtävät saadaan hoidettua ajallaan.

Samalla opitaan tunnistamaan ne tilanteet, kun töitä on oikeasti liikaa.


Koulutus avasi meidän silmät, saimme konkreettisia ohjeita oman ajankäytön hallintaan. Opituilla menetelmillä saimme selätettyä erilaisia aikasyöppöjä työpaikalla ja tehostettua toimintaamme.

— Niina Saariniemi, Toimitusjohtaja, Aton Oy

Koulutuksen sisältö

 1. LAPA-menetelmä: LAPA-menetelmän avulla varmistat, että kaikki tehtävät tulevat tehdyiksi ajallaan eikä mikään tehtävä unohdu.
 2. Viisi askelta tehokkaaseen kokoukseen: Turhat, liian pitkät ja tehottomasti vedetyt kokoukset syövät tehokkuutta, heikentävät työmotivaatiota ja tulevat kalliiksi yrityksille.
 3. Vältä keskittymisen sudenkuopat:Opitaan välttämään ajanhallinnan myyttejä, joiden luullaan parantavan keskittymistä, vaikka todellisuudessa ne vaikeuttavat keskittymistä, syövät tehokkuutta ja aiheuttavat stressiä.
 4. Eroon viivyttelystä: Viivyttely on yksi suurimpia tuottavuuden ongelmia ja stressin aiheuttajia. Käydään läpi kolmen askeleen prosessi, jonka avulla päästään eroon viivyttelystä.
 5. Rutiinit työpäivän avuksi: Käyttämällä rutiineja apuna työpäivän aikana saadaan työpäivistä paljon tehokkaampia ja samalla vapautuu paljon energiaa.
 6. Varmista riittävä energiataso: Parhaimmatkin menetelmät ja rutiinit menevät käytännössä hukkaan, jos energiataso on alhaalla ja puhti poissa. Käydään läpi keinot korkean energiatason varmistamiseksi.

Palautetta koulutuksen käyneiltä

 • "Minusta koulutus oli niin loistava, että koulutusmateriaalin voisi jakaa koko talolle"
 • "Kouluttaja oli erinomainen"
 • "Konkreettinen, vaikutti toimintatapaan"
 • "Oli hyvä koulutus, antoi ajattelemisen aihetta :) Kannatan myös sitä sähköpostikoulutusta, siitä olisi varmasti hyötyä toimistotyötä tekeville"
 • "Selkeä kokonaisuus, oli hyvällä tavalla panostettu esitykseen"
 • "Hyvä esitys ja selkeät käytännöt"


Koulutuksen hinta

Koulutus kestää n. 2h riippuen osallistujien aktiivisuudesta. Toivon aktiivisuutta, että voidaan puhua juuri niistä ongelmista, jotka ovat kuulijoille aktiivisia. Osallistujamäärä/koulutus on max 40.

Koulutuksen hinta on 1 590 € + alv.


Avainnippu osallistujille

Jokainen osallistuja saa koulutuksesta Avainnipun eli 6 sivua sisältävän tiedoston, jossa kerrataan jokaisen ongelman ratkaisu.

Näin osallistujien ei tarvitse muistaa ulkoa, mistä on puhuttu pari tuntia. Ja he pääsevät välittömästi omalla työpisteellään soveltamaan koulutuksessa oppimiaan menetelmiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajanhallinnan koulutus | Verkkokatu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työyhteisöille, joissa halutaan kehittää ja tehostaa työntekijöiden toimintatapoja ja ajanhallintaa.

Tutkinto / todistus

Kouluttaja Minna Saariniemi on koulutukseltaan diplomi-insinööri.

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään sovitusti yrityksesi toimitiloissa.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii asiantunteva ja inspiroiva Minna Saariniemi.

Saariniemi on ajanhallinnan kouluttaja ja kirjailija. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri, ja hänen kehittämistä menetelmistä on julkaistu artikkeleita mm. Helsingin Sanomissa (3 kpl), TTT-lehdessä, Etelä-Suomen Sanomissa, Keskisuomalaisessa, Savon Sanomissa, Kotitalo-lehdessä ja Keski-Uusimaassa. Saariniemi opettaa ajanhallintaa ja sähköpostin hallintaa myös Järvenpään Opistossa ja Keravan Opistossa.

Minna Saariniemi on kirjoittanut kaksi kirjaa, luonut kolme verkkokurssia ja hän tarjoaa yrityksille seuraavia koulutuksia:

 • Ajanhallinnan koulutus
 • Sähköpostihallinnan koulutus
 • Ajanhallinnan luento


Saariniemellä on aito halu auttaa yrityksiä löytämään ne keinot, joiden avulla töitä voidaan tehdä tehokkaammin ja siten parantaa yrityksen tulosta. Vastaavasti ihmisiä hän auttaa toimimaan järkevämmin ja ottamaan parempaa kontrollia tekemisistään, joka lisää työssä viihtyvyyttä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1590 € + alv. Max 40 henkilöä / koulutus.

Koulutuksella on täysi tyytyväisyystakuu, eli maksat vain jos koet että koulutuksesta on ollut hyötyä työpaikallasi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajanhallinnan koulutus | Verkkokatu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Verkkokatu

VerkkokatuVerkkokatu – tehoa ja viihtyvyyttä työpäiviin

Tehokas ajankäyttö ja kyky organisoida tehtäviä ovat avainasemassa, kun tavoitellaan hyviä tuloksia ja työssä viihtyvyyttä. Verkkokatu on helsinkiläinen yritys, joka tarjoaa yrityksille koulutuksia ja verkkokoulutuksia. Koulutusten tavoitteena on tarjota työntekijöille työkaluja, jotka auttavat oman työpäivän hallinnassa ja työtehtävien suunnittelussa. Silloin työntekijän...


Lue lisää kouluttajasta Verkkokatu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Verkkokatu

Parivaljakonkuja 2
00410 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
verkkokatu.fi

Arvioinnit

Niina Saariniemi, Toimitusjohtaja, Aton Oy
(5)
Koulutus taisi avata meidän kaikkien silmät, saimme konkreettisia ohjeita oman ajankäytön hallintaan. Opituilla menetelmillä saamme selätettyä erilaisia aikasyöppöjä työpaikalla ja tehostettua toimintaamme.
Arvioinnit
Ajanhallinnan koulutus | Verkkokatu
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ajanhallinnan koulutus | Verkkokatu täytä seuraavat tiedot: