Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajanhallinnan luento | Verkkokatu

Verkkokatu
Yhteenveto
0,5 tuntia
690 EUR + alv 24 % Pyydä tarjous
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Ajanhallinnan luento | Verkkokatu

Ajanhallinnan luento, Verkkokatu

Ajanhallinnan luento tyky-päivään tai aamiaistilaisuuteen!


Suomeksi tai englanniksi

Verkkokadun Minna Saariniemi pitää yrityksille 30 minuutin mittaisia Ajanhallinnan luentoja. Luennossa opetetaan tehokas tapa päästä tilanteeseen, jossa sinä hallitset työpäiviäsi eikä toisinpäin. Minna kertoo menetelmän tarinoita ja esimerkkejä apuna käyttäen, ja antaa konkreettiset ohjeet omien työpäivien parempaan hallintaan.

Ajanhallinnan luento sopii hyvin osaksi tyhy-päivää tai esimerkiksi työpaikan aamiaistilaisuuteen. Luento voidaan pitää suomeksi tai englanniksi. Luento on myös kätevä tapa saada vinkkejä työpäivän hallintaan kevyemmällä tavalla, koska se ei vaadi kuin 30 minuuttia työntekijöiden aikaa.

"Kiitos supermielenkiintoisesta esityksestä tänään! Aiheesta syntyi paljon aktiivista keskustelua, joten aihe oli selvästi tärkeä ja puheesi inspiroiva."

  — Milla Parviainen, Cargotec Oyj


Ajanhallinnan luennon hinta on 690 € +alv.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajanhallinnan luento | Verkkokatu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ajanhallinnan luento sopii esimerkiksi osaksi tyky-päivää tai aamiaistilaisuuteen. Luento voidaan pitää suomeksi tai englanniksi.

Tutkinto / todistus

Luennoitsija Minna Saariniemi on koulutukseltaan diplomi-insinööri.

Koulutuspaikka

Luento järjestetään sovitusti yrityksesi toimitiloissa.

Kouluttaja

Minna SaariniemiKouluttajana toimii asiantunteva ja inspiroiva Minna Saariniemi.

Saariniemi on ajanhallinnan kouluttaja ja kirjailija. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri, ja hänen kehittämistä menetelmistä on julkaistu artikkeleita mm. Helsingin Sanomissa (3 kpl), TTT-lehdessä, Etelä-Suomen Sanomissa, Keskisuomalaisessa, Savon Sanomissa, Kotitalo-lehdessä ja Keski-Uusimaassa. Saariniemi opettaa ajanhallintaa ja sähköpostin hallintaa myös Järvenpään Opistossa ja Keravan Opistossa.

Minna Saariniemi on kirjoittanut kaksi kirjaa, luonut kolme verkkokurssia ja hän tarjoaa yrityksille seuraavia koulutuksia:

  • Ajanhallinnan koulutus
  • Sähköpostihallinnan koulutus
  • Ajanhallinnan luento


Saariniemellä on aito halu auttaa yrityksiä löytämään ne keinot, joiden avulla töitä voidaan tehdä tehokkaammin ja siten parantaa yrityksen tulosta. Vastaavasti ihmisiä hän auttaa toimimaan järkevämmin ja ottamaan parempaa kontrollia tekemisistään, joka lisää työssä viihtyvyyttä.

Kustannukset

Ajanhallinnan luennon hinta on 690 € + alv.

Luennolla on täysi tyytyväisyystakuu, eli maksat vain jos koet että luennosta on ollut hyötyä työpaikallasi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajanhallinnan luento | Verkkokatu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Verkkokatu

VerkkokatuVerkkokatu – tehoa ja viihtyvyyttä työpäiviin

Tehokas ajankäyttö ja kyky organisoida tehtäviä ovat avainasemassa, kun tavoitellaan hyviä tuloksia ja työssä viihtyvyyttä. Verkkokatu on helsinkiläinen yritys, joka tarjoaa yrityksille koulutuksia ja verkkokoulutuksia. Koulutusten tavoitteena on tarjota työntekijöille työkaluja, jotka auttavat oman työpäivän hallinnassa ja työtehtävien suunnittelussa. Silloin työntekijän...


Lue lisää kouluttajasta Verkkokatu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Verkkokatu

Parivaljakonkuja 2
00410 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
verkkokatu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ajanhallinnan luento | Verkkokatu täytä seuraavat tiedot: